Interesi:
Bok! Ja sam Jana iz Srbijr , neudata sam, nemam djece. Imam VSS i radim kao pravnik u trgovačkom društvu. Godine 2005. preselio sam se u Sankt Peterburg. Ovo je drugi najveći grad u Rusiji i jedan od najljepših gradova na svijetu, kozmopolitsko središte. Sankt Peterburg je bio grad mojih snova, ali spreman sam ponovno promijeniti mjesto stanovanja. Društvena sam i druželjubiva, stvorila sam krug dobrih prijatelja u Sankt Peterburgu. I siguran sam da mogu steći nove prijatelje u zemlji mog budućeg partnera. Ja sam vegetarijanac, ali poštujem tuđe izbore.

Samoopis:
Radim jogu svaki dan nakon posla, to je izvrsna praksa za um, tijelo i dušu, pomaže mi da ostanem usredotočen na ono što mi je važno u životu. Svaki drugi vikend sam ili s prijateljima otputujem negdje u okolicu Sankt Peterburga. Volim šetati uz jezero tijekom pauze za ručak. Uživam na otvorenom. Imam svoj stan i uživam samo ostati kod kuće i opuštati se nekoliko dana.

Jana traži:
Moja sestra je upoznala svog muža preko web stranice. Ovo mi je dobar primjer. I odlučila sam dati priliku i ovome, i nadam se da ću i ja upoznati partnera s kojim ću dijeliti ovaj prekrasan život.Volim život i nastojim ga živjeti pozitivno. Život je velika stvar i čak i najteže trenutke dočekujem s osmijehom na licu. Također sam oduševljen odgojem svoje kćeri, pokušao sam joj dati najbolje obrazovanje. Živimo zajedno i ona je odrasla žena! Ona podržava moju odluku da srodnu dušu potražim u inozemstvu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Mileta Sporin

    29. veljače 2024. at 20:06

    Zdravo lepotice javi se i ja tražim srodnu dušu pa možemo da se upoznamo.Ja sam iz Srbije možda ti se i dopada moja mala država pozzzzz ❤️💋

  2. zlatko

    1. ožujka 2024. at 8:07

    postovanje. zivim u srbiji,neozenjen, . gajim nadu z a prirodnom zenom sa sopstvenim stilom za zivotom. ja volim prirodu jer smatram da je deo svakog coveka i da samo ostati zdrav znaci ziveti s prirodom. zivim u centralnoj srbiji, imam sopstveni posao i tsko provodim vise vremena kuci i u svom okruzenju. volim izazov i turizam kada imam vremena.
    bice mi drago da uspostavimo kontakt upoznavanja. moze i na viber 0603339464
    srbija+381

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?