interesi:
Volim komunicirati s ljudima. Poprilično sam željnog karaktera, zato preferiram aktivan način života.bila sam uspješna na mnogo načina i bila sam uspješna u svom poslu, gledajući unatrag, vjerojatno ne bih ništa promijenila u svom životu, jedino što bih učinila je da pokušam upoznati ljubavi moja još ranije. Dugi niz godina sam, pored mene nema pouzdanog ramena koje svaka žena toliko želi imati. Znam da je teško naći muškarca u mojim godinama, ali odlučila sam isprobati ovu stranicu.

Samoopis:
Ja sam ljubazna, draga, nježna, lijepa, svrhovito dama. Moji prijatelji kažu da imam veliko srce. Ja sam poštena osoba i bit ću odana žena puna ljubavi. Ja sam ljubazna, tolerantna i tiha žena s dobrim smislom za humor. Akcija je život. Uvijek imam zanimljive ideje i jako sam romantična, tako da moj voljeni nikada neće biti dosadan sa mnom. Ne volim sjediti na jednom mjestu, uvijek se trudim biti negdje, volim puno komunicirati i uživati ​​u životu. Volim svoj život i želim upoznati čovjeka koji vjeruje u bajke.

Jasmina traži:
Samo tražim pravu ljubav i brigu i vjerujem da mogu pronaći čovjeka duše koji će mi biti sve. Nadam se da će biti nježan i privržen prema meni, biti pun razumijevanja i pravi muškarac. Tražim aktivnu osobu, koja neće sjediti stalno na jednom mjestu. Tražim onog s kim ćemo u budućnosti stvarati obitelj, s kojim bismo mogli dijeliti naše interese, uživati ​​u životu, putovati i imati obitelj punu ljubavi. To su osobine koje tražim u svom budućem mužu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Mladen

    13. ožujka 2022. at 12:07

    Imam 51g. ozbiljan sam. Ako imate smetnje mojih godina?
    Najbitniji je duse srce, ali bez laz i prevara. Iskreno i otvoreno srce…
    Ako si zainteresovana u stupimo kontakt +381628384557  SMS  Viber ili WhatsApp

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?