JASMINA(42)ŽELIM DRUŽENJE I VEZU:DODAJTE ME NA FACEBOOK – Ljubavni Spoj

Interesi:
Ja sam žena-upaljač! Ja sam vrlo raspoložena, ali istovremeno vrlo nježna i romantična žena. Uvijek znam što želim. Ja sam žena koja ima posebne talente … Ja sam glumica, pa mogu biti drugačija za vas. Pretpostavljam, svaki muškarac želi pored sebe vidjeti bistru ženu. Dakle, imate priliku biti sretnik. Bit ću vaš najbolji prijatelj, partner i ljubavnik. Jako sam talentiran za ovo. Volim otkrivati ​​svijet. Volim crtati. Volim plesati. Jeste li spremni biti moj osobni obožavatelj?

Samoopis:
Nije tako lako govoriti o sebi … Možete vidjeti prilično plavu ženu. Možda mislite da me jednostavno nije briga ni za što osim za svoj izgled. Ali to nije istina. Prava ljepota je u meni. Ako ste spremni otvoriti sa svih strana, zaista ćete se iznenaditi. Prekrasno, njegovano tijelo samo je moja naslovnica. Iznutra sam vrlo nježna, meka i draga žena. Ja sam žena koja vas može nadahnuti! Ja sam žena koja vam može biti kisik! Ja sam žena koja može biti vaš svemir. Želim te pokriti svojom ljubavlju i svojom strašću. Osjećate li to sada?

Jasmina traži:
Nitko nije savršen na ovom svijetu. Ali kad se zaljubimo, mislimo da smo pronašli idealnog partnera. Želiš li biti tako pravi čovjek za mene? Nadam se da se ne bojite poteškoća. Mislim da pravi čovjek ne samo da govori lijepe riječi već i poduzima odlučne akcije. Trebali biste obratiti pažnju na detalje … Trebali biste znati kako me razveseliti! Trebao bi pronaći ključ mog srca! Ako ste pouzdan i pošten čovjek, inicijativni i znate što želite od života … čekam vaš odgovor!

Pročitajte i ovo :  VEDRANA(45)"ŽELIM INTERESANTNOG SAGOVORNIKA JAVITE MI SE NA FACEBOOK"

UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA FACEBOOK PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Marko

    7. siječnja 2021. at 1:01

    Single

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up