Interesi:
Glazba, filmovi, kuhanje, muzeji, putovanja, kulture Volim sport, planinarenje, biciklizam, kampiranje. Trudim se održavati svoje tijelo u dobroj fizičkoj formi. Puno vremena provodim u teretani, u bazenu i na traci za trčanje. Puno čitam. Bavim se samorazvojem. Moji hobiji su fotografija, šminkanje i modni dizajn te sviranje gitare.

Samoopis:
Ja sam inteligentna, dobrodušna, lagodna prizemna žena. Imam glad i strast za sretnom obitelji. Malo sam na ekstrovertnoj strani. Mogu biti jako ljubavna, duboko se brinuti i poštovati sve. Posjedujem tradicionalne vrijednosti o obitelji, prijateljima i ljubavi. Također sam pomalo romantična duša što je valjda jedan od razloga što sam ovdje. Volim se prema čovjeku ponašati na poseban način. Uživam raditi mnoge stvari: večerati, kuhati, slušati glazbu, filmove, ići u muzeje i putovati. Zanimaju me zapadnjačka kultura, jezik, hrana i naravno ljudi. Moja perspektiva – ono što je zaista važno nije ono što radite zajedno, već to što uživate u društvu jedni drugih i želite biti zajedno.

Jasminka traži:
Želim nekoga tko želi zajedno dijeliti život, sreću i tugu. Čovjek koji voli i zabavu i ozbiljne trenutke. Dijeleći sve zajedno. Imati romantičnu obitelj s dubokim osjećajima i može se nositi s usponima i padovima. Ako možete reći da većini ovoga, onda sam ovdje i čekam vas – dragi moj čovječe.
UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA FACEBOOK PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?