interesi:
Moja duša voli putovati, a tijelo se voli sunčati. Volim i trudim se voditi aktivan i zdrav način života. Volim: sport (igram tenis, shaping, twerk), dobru hranu (više volim plodove mora, povrće i voće). Volim veselje i zabavu, smijeh i društvo prijatelja, idem na koncerte i volim pjevati u karaokama, filmovima, glazbi, književnosti! Ne mogu zamisliti svoj život bez šetnje na svježem zraku! Kuham dosta dobro i volim pozvati prijatelje u svoj dom.

Samoopis:
Jak sam karaktera, ali sam istovremeno i vrlo empatična osoba. Što mislim? Poštujem ljude, poštujem njihova mišljenja. I očekujem isti odnos prema meni. Ja sam osoba koja je spremna na kompromise u odnosima, važni su mi razgovori i iskrenost. Emocionalno sam stabilan. Optimist sam i dobroćudan u svemu. Ja sam uredan i pomalo pedantan. Volim ljepotu i udobnost oko sebe. Sigurna sam da sam dobra domaćica. Pristojan sam, taktičan, pošten i vrlo odan ljudima koje volim i poštujem.

Jasna traži:
Naravno, moj čovjek je vođa. Radije sam iza kamenog zida! Apsolutno sam spremna inspirirati svog muškarca i podržati ga kad god je spreman saslušati me ili podijeliti svoje iskustvo ili sreću. Moj tata i mama su mi veliki primjer. U njihovom odnosu vlada prava harmonija, ljubav i podrška jedno drugome! Odrasla sam u ovoj atmosferi i nisam vidjela drugu obiteljsku manekenku! Zato to želim prenijeti svojoj obitelji. Želim da moj muškarac bude namjeran i motiviran!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. oliver

    16. veljače 2022. at 22:33

    prekrasna lepotico jasmina evo ja trazimte i ja tebi

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?