Interesi:
U slobodno vrijeme uvijek čitam. Možda je očito, ali knjiga je riznica iskustva, informacija i samo dobar prijatelj. Priroda me inspirira, pa me šetnja parkom u dobrom društvu, ukusna kava i kolači, pjev ptica i ljepota okolo – sve to inspirira. I naravno, sport mi je prijatelj. Obožavam kuhati, pa ću vam ujutro uvijek poslužiti ukusan i svjež doručak! Često eksperimentiram u kuhinji! Volim miješati sastojke i kuhati sva jela svijeta.

Sam opis:
Znam da sam lijepa, pametna i draga dama. Otvorena sam, slatka i naravno nježna! Ja sam optimist i zato se više volim zabavljati i puno smiješiti! Volim ljude koji su puni vitalne energije! Vidim čašu napola punu, a ne napola praznu! Uvijek ostajem bistra i pozitivna osoba. Sigurno znam – mnogo toga u životu ovisi o tvojoj reakciji na stvari. Uvijek izgledam njegovano, lijepo i ženstveno. Uvijek sam otvoren i pozitivan. Ja sam jaka i nježna u isto vrijeme! Život i duša zabave – to prijatelji govore o meni.

Jasna traži:
Obitelj mi je uvijek bila prioritet, čovjekov autoritet, poštovanje i briga, a ne samo riječi, to je ono što tražim u životu sa svojim muškarcem. Povjerenje među partnerima također mi je jako važno.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    5. rujna 2021. at 13:30

    Zdravo Jasna ako si za druženje javi se,moje ime je. Radenko Petrušić (BEOGRAD -BADOVINCI)

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?