LIK

Ja sam usamljena, poštena žena koja je umorna od progona i nezdravih odnosa s dečkima! Ovo sam već probao i ne želim se ponavljati. Dosta je zlostavljanja u mom životu. O sebi mogu reći da sam vrlo odgovorna i pristojna, poštena, a isto želim i od svog odabranika. Kad imam slobodnog vremena, volim čitati knjige i kuhati. Jako mi se sviđa, već sam naučila rusku, ukrajinsku, španjolsku i talijansku kuhinju i mogu vam pripremiti najbolje jelo koje ste ikada probali 🙂 Imam dobar smisao za humor i mogu biti dobar slušatelj pomoći savjetom .

INTERESI

Čitanje, znanost, samorazvoj, ljubav, obitelj,Moji najbolji partneri trebali bi biti jednaki za najbolju mladenku poput mene, to je šala. Možda nisam najbolja, ali definitivno nisam najgora osoba koja je nešto organizirala kako bi bolje funkcionirala. Identificirao problem i riješio ga, onaj koji djeluje i ide naprijed. Poželjniji su romantični muškarci i obiteljski usmjereni. Postoji mnogo slobodnih žena, ali ona koja bi bila odabrana

Ako govorimo o plusevima i minusima, moja prednost je što sam samomotivirana i lako se prilagođavam svakoj sredini. Vrijedna sam i strastvena prema zdravom načinu života. Moje su slabosti to što lako vjerujem ljudima, ljudima vrlo brzo dajem prioritet Sve vrijeme kada idem na mjesta s plažama i planinama mislim da me inspirira sam ja, svaki dan želim biti moja najbolja verzija nego jučer.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Za mene je pravo blago unutarnja korisnost osobe kada nema kompleksa i kada je spremna graditi obostrano zdrave odnose. Mislim da su muškarac i žena isti od rođenja, pa se trebaju poštovati. Nemam teret koji me drži na jednom mjestu, tako da možemo graditi naše odnose u svakom dijelu svijeta.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Anonimno

    9. studenoga 2022. at 8:16

    Caooo jasna ja sam iz Gorazda,zivim sam,bilo bi mi jako drago da stupimo stobom u kontakt i da se upoznamo

  2. Dado Hajduk

    9. studenoga 2022. at 8:37

    Trazim djevojku do 40 godina . Neudavanu , bez djece, Bez repova- Hvala. Dobro sam situiran i bez ikakvi repova. Samo iskrene I ozbiljne dolaze u obzir .

  3. Ibro hodzic

    10. studenoga 2022. at 9:12

    Viber 00387 62 611 182 javi se

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?