Interesi
Volim izložbe i kazališta, ali samo moderna. Što se tiče filmova, više volim klasične. Sastanci s prijateljima, sjajne knjige, priroda i sport – bez toga ne mogu živjeti.Vodim aktivan život. Joga je prisutna u mom životu svaki dan! Razvijam se duhovno, ali ne zaboravite na tijelo. Također sam dobra kuharica. Putovanja, čitanje, šetnje, kazališta, izložbe i mačke. 🙂 Mislim da ću vam više reći u osobnom dopisivanju. 🙂

Licni Opis
Volim estetiku i u malim stvarima. Vrlo sam kreativna osoba i potrebna mi je stalna inspiracija da nastavim graditi svoj život. Putovanja me pune novim idejama. Valjda nitko ne voli putovati kao ja… Volim uživati ​​u aromatičnoj talijanskoj kavi nakon večernjeg kupanja u oceanu! Volim život! Volim državu kad sam zaljubljen! Iskreno sam uvjeren da sam stvoren da volim i budem voljen! Tražim muškarca koji želi upoznati remek-djelo i magiju strastvene i sveprožimajuće ljubavi! Trebam snažnog i karizmatičnog gospodara koji će me uzeti za ruku i voditi! Muškarac koji se ne boji preuzeti našu vezu! Čovjek koji će me ukrotiti i čvrsto držati u naručju! Muškarac koji će postati glavna osoba u mom životu!

Tražim
Moj muškarac je esteta, galantan, zna dobro paziti na ženu, a to je najprijatnije i najvažnije jer to je ono što vas uzbuđuje, održava vaše osjećaje živima. Vrlo sam odgovoran, a moj suputnik je čovjek od riječi.Da, imam svoje mišljenje o “idealnom muškarcu”! Mislim da je otvoren i ljubazan, brižan i odan, naravno, romantičan! Ovaj muškarac spreman je na prava djela i želi pustiti pravu ljubav i strast u svoj život… Možda se pitate, je li to sve? Što je s godinama, težinom, visinom, bojom očiju i kose… itd.? Čini li to osobu posebnom i iznimnom? Mislim da ne! Vidi se samo izvana, a sve najbolje, vrijedno i lijepo krije se unutra! Stoga, dovoljno je otvoriti mi – svoju “unutarnjost” da me zauvijek osvojiš! Budi sigurna – izabrat ću tebe!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?