LIK

Moje najvažnije oružje u obmanjivanju muškaraca je moja zaigranost, zavodljivost, ljubaznost i iskrenost. Razumijem da je u posljednje vrijeme ljudima teško vjerovati jedni drugima. I meni je bilo teško. Ali odlučio sam biti iskren i otvoren…. i nećete mi vjerovati. Dobri, otvoreni i korisni ljudi počeli su me okruživati. Obiteljski sam čovjek i sa svojom obitelji imam vrlo prijateljske odnose. Za mene je obitelj glavno blago. Ja sam romantična, nježna žena. U ljudima uvijek vidim samo najbolje. je li to moja prednost ili mana? Moji prijatelji često kažu da imam oči kao mačka. Što misliš? Nikad ne lažem i ne mogu živjeti s onim tko to radi.

INTERESI

Jako volim putovati. Volim obiteljski odmor. Jako volim dobru glazbu, često posjećujem razne izložbe i koncerte. Volim čitati knjige, duge šetnje na svježem zraku, biciklizam i trčanje ujutro kada cijeli grad još spava!

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Ja tražim ljubav. Sve mi je u životu dovoljno. Financijska situacija mi puno toga dopušta, ali ne ono najvažnije. Iskreno želim zaspati i probuditi se pored voljene osobe. Želim ići sa svojim muškarcem zajedničkim putem života, u jednom smjeru, držeći se za ruke, ne puštajući jedno drugo što god se dogodilo. Sviđa mi se kada muškarac ne daje prazna obećanja, već poduzima konkretne radnje kako bi se njegova žena osjećala zaštićeno i voljeno. Ako imate ozbiljne namjere, pišite mi!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Josip

    6. lipnja 2022. at 10:10

    Pozdrav. Uvijek spreman za šalu,neozbiljan a da probaš

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?