Gledate je – način na koji joj se usne kreću kad govori, način na koji njezin smijeh zvuči tako radosno. Ona jedna posebna djevojka koja se uvijek razlikovala od svih ostalih, ona koja će, samo znate, učiniti sve u redu ako samo budete mogli biti s njom.

Ali kako?

Što možete učiniti da završite s njom?

Upravo to pitanje otklanja većinu ljudi i započinje sa posmatranjem kako biti dobar sa ženama . Žele tu posebnu djevojku. Odgovor na njihov percipirani problem nije jednostavno presječen; da bi bio dobar sa konkretnom ženom, moraš biti dobar sa ženama općenito. Dobiti željenu ženu znači da morate znati kako komunicirati sa ženama u cjelini i znati kako ih privući vama, a općenito biti dobar sa ženama znači postati puno spremniji za upoznavanje i istraživanje novih djevojaka. Da biste uspjeli s tom jednom posebnom djevojkom, prvo morate komunicirati s drugim djevojkama.

jedan model

Evo sljedećeg pitanja:

Da ste se imali mogućnost povezivati ​​s bilo kojom ženom na svijetu, moći se vezati ili biti u vezi s bilo kojom djevojkom, biste li se i dalje osjećali isto prema ovoj djevojci?

Je li ona ta?
Odgovorite sebi vrlo iskreno. Velike su šanse da biste željeli pogledati oko sebe i vidjeti što ima tamo. Želja za tom “jednom posebnom djevojkom” potječe iz mentaliteta oskudice, uvjerenja da je vani ograničen bazen žena koje su vam drage, koje vam se sviđaju i privlače vas. Kad god vas žena privlači, vaš ego iskorištava tu emociju i podiže je da bude “ona”.

Od malih nogu uči nas da “istinska ljubav osvaja sve” i da će svatko od nas pronaći djevojku koja nas “dovršava”. Također nas uče da, ako ih ne srodimo srodne duše, naši životi jednostavno ne vrijede toliko. Nije čudo da toliko muškaraca ulazi u svaku interakciju tražeći svoju srodnu dušu. Istina je da nema “jednog”. Imat ćete nevjerojatna vremena s njima jedne noći i noći u kojima se s drugima osjećate najniže … i to će se nastaviti sve do vašeg dana umiranja. Potražite se s njima zabavite se bez da se “dovršavate”.

Što biste trebali učiniti
Sada biste mogli upoznati puno žena i intimno ih upoznati, a vi ipak odlučite da vaša izvorna simpatija ima više potencijala od ovih žena. Ako i dalje želite pokušati s njom, evo nekoliko stvari koje treba imati na umu:

Nemojte je tretirati drugačije. Mnogi muškarci imaju tendenciju da imaju “igru” ili metodu koja neprestano privlači žene , ali sve to probijaju kroz prozor kad sretnu djevojku “koja im se zapravo sviđa”. Čini se poprilično intuitivno, zar ne – prestanite raditi ono što vam je do sada dobro išlo da biste privukli djevojku koja vam se više sviđa.

Facebook Komentari


2 comments:

  1. AVDAGIC MUNIB

    11. svibnja 2020. at 19:03

    0784038126 TO JE PROJ TELEFONA A MOZEMO SE UPOZNATI I PREKO FEJZBUKA BILO BI NAM LIJEPO ZAJEDNO U TO SAM SIGURAN ..

  2. AVDAGIC MUNIB o78 403 126

    11. svibnja 2020. at 19:09

    078 403 8126 JAVI SE I NA FEJZBUK AKO ZELIS DA SE VISE UPOZNAMO

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?