Interesi:
Zanima me biokemija, sport, medicina, strani jezici! Imala sam sreće što sam se rodila u dobroj obitelji i moji su me roditelji stekli prekrasnim obrazovanjem! I želim u budućnosti postati dobra mama za svoju djecu! Trudim se svakodnevno čitati i otkrivati ​​nešto novo! Dakle, svestrana sam dama i sviđa mi se mnogo različitih stvari! U budućnosti sanjam o konju. :)) Moj vlastiti konj!

Samoopis:
Zdravo! Ako sada čitate moju poruku, to je rezultat moje želje … To mi daje nadu da ću imati dovoljno sreće i upoznati ljubav u budućnosti … Imam veliku manu !!! Vjerujem ljudima i radije gledam čašu radije napola punu nego napola praznu! Mnogi to zloupotrebljavaju! To boli! Ali to je naš život …

Jelica traži:
Unatoč svom tužnom iskustvu, nadam se da ću na ovom mjestu upoznati čovjeka kojem mogu vjerovati u sve svoje tajne. Mislim da si ti jedan od tih ljudi !!! Ako imate isti cilj i došli ste na stranicu upoznati pravu ljubav i dobru i plemenitu suprugu, molim vas, napišite mi! Neka vaš prvi korak bude vaše pismo meni! Napiši mi što želiš dobiti iz obiteljskog života, napiši mi svoje snove. :)) Nadam se da ih mogu ostvariti! Hvala na pažnji. :)) Veliki zagrljaj!

Ukoliko mi se zelite javiti dodajte me na facebook profil ispod:
FACEBOOK

Facebook Komentari


4 comments:

  1. Nikola

    11. studenoga 2020. at 13:00

    Pošalji broj gelefona

  2. Jelica

    9. rujna 2021. at 13:59

    Cao

  3. Stevo Javorina

    9. rujna 2021. at 15:30

    Cao Jelice,javi se prvo ti meni ❤️??

  4. Honest

    6. listopada 2021. at 9:09

    Cao Jelice,kako da stupim u kontakt sa tobom ❤️

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?