Interesi:
Možda se pitate kako provodim svoj uobičajeni vikend. Pa, odgovor bi mogao biti iznenađujući, ali proveo sam barem nekoliko sati … eksperimentirajući! Knjiga o kuhanju, internet – i nova remek -djela nastaju upravo u mojoj kuhinji. Kao što ste vjerojatno već mogli pretpostaviti – volim kuhati i sve što je s tim u vezi. Imam pravu `kutiju s receptima ‘od raznih slastica, glavnog jela i predjela. Uživam kušati nove teksture, okuse i začine. Mnogo se bavim sportom, putujem i slušam audio knjige.

Sam opis:
Čini mi se da je moja glavna kvaliteta sposobnost razumijevanja. Moram reći da sam često osuđivao ljude prema njihovim postupcima. Sada sam naučio shvatiti, razumjeti … ali nikada ne procjenjivati! Često analiziram sve što se događa, tražim pozitivno u svakoj situaciji i vjerujem da će sljedeći dan biti svjetliji od ovog!

Jelisaveta traži:
Mrežni svijet pruža nam ogroman broj mogućnosti, pa se nadam da ću dobiti priliku upoznati čovjeka punog ljubavi, razumijevanja i dobrog odgoja, za kojeg će biti pored mene zadovoljstvo i sreća. Spreman sam dati svoju ljubav svakoj ćeliji svog srca i zaista želim međusobnu ljubav.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Makaloski Robert

    15. listopada 2021. at 11:16

    Cao Javi se ???

  2. Gojko

    14. prosinca 2022. at 12:59

    Zdravo vidio sam vaš oglas pa u Nadi da se upoznamo i ostvarimo svoje želje želim samo iskren kontakt ako ste za mozete me pozvati na broj 0038766017764 čekam vaš poziv hvala

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?