Obzirom da ste pronasli  ovu stranicu, to znači da ste zaljubili se u nekoga i da ste već pronašli način (bilo da je to Facebook, WhatsApp, Viber, Instagram) da razgovarate sa svojim simpatijom. Vidio sam da je prvi moto svakog ko trazi ljubav na internetu.razmjena telefonskog broja ili društvenih kanala njegove ili njezine drobljenja. Ali nisu previše pametni da bi prvi put započeli razgovor sa svojim zanosima. Ali znate li koji su ključni savjeti za slanje teksta za vašu simpatiju? Budući da je ovo doba društvenih mreža, većina ljudi povezana je putem društvenih medija ili aplikacija za razmjenu poruka poput WhatsApp, Viber, WeChat itd. Ovo je dobar pristup slanjem tekstualne poruke ili slanjem poruke jer je to zadatak koji možete raditi paralelno. zajedno s ostalim vašim tekućim zadacima. Puno misli mi pada na pamet poput: Hoće li drugi odgovoriti ili ne? Hoće li se drugi naljutiti ili ne? I toliko mnogo. Ali ne brinite, napisali smo članak kako bismo riješili vaš problem. Saznajte kako impresionirati svoju simpatiju ovim jednostavnim i zabavnim savjetima o koketiranim tekstualnim porukama.

Slijedite ove savjete za slanje poruka na pravi način
Pisanje teksta je umjetnost. Čini se lako, ali kad god napišete svoj sms , morate biti sigurni da ne izgledate potpuno čudno. Ne samo na riječima, već se trebate usredotočiti na svoje smajliće koje također koristite dok slažete svoje poruke, ali u suprotnom to može u potpunosti uništiti dobar razgovor.

Pošaljite svoju simpatiju jednostavnim pitanjem

Prvo što treba uzeti u obzir je – poslati poruku na koju drugi mogu odgovoriti. Ako želite da vaša simpatija odgovori na vaš tekst, morat ćete mu u prvom redu dati razlog za odgovor. Kad se odlučujete za slanje teksta, vaša bi tema trebala biti relevantna i ne previše osobna. Postavite jednostavno pitanje o tome što namjeravaju ili postavite nešto vezano za razgovor koji ste imali nedavno. Budući da ponekad pošaljete šalu ili nešto dosadno, vjerojatnije je da ona neće odgovoriti. Dakle, uvijek je dobar pristup slanju upitne poruke. Iako se može činiti dobrom idejom da tekst srušite jednostavnim “hej” kako biste započeli razgovor, ovaj oblik koketiranja uskoro će postati dosadan i na kraju dovesti nigdje. Pokušajte sudjelovati u više razgovora i uvijek završite pitanjem, poput “kako ste?” “Pogodi koga sam danas vidio?” “Kakvi su ti planovi za vikend” itd. Kako bi ih podstaknuo da uvijek uzvrate tekst.

 

Mislim na tebe
Pošaljite svojoj simpatiji jednostavnu, ali učinkovitu poruku “Razmišljam o vama” i ona će biti vrlo laskava, naravno i ona ce   početi će razmišljati o vama zauzvrat – bonus! Dodavanje smajlića  s osmijehom čini mi se prijateljskijim i opuštenijim.

 

Nemoj biti ozbiljan
Ovo je glavno  zlatno pravilo slanja teksta. Držite svoj konvoj lagan, zabavan i razigran tako da se ona osjeća zadovoljno s vama. Kad god će joj biti stresno ili pad raspoloženje, ona će vam poslati tekst jer zna da je možete nasmijati. Ostavite ozbiljan razgovor za stvarni život.

Nemojte slati poruku za porukom
Jednom kada pošaljete tekst, ne šaljite drugi dok se ne oglasite. Natjera ih da razmišljaju kao da ste vrlo očajni. Više poruka u nizu izgleda vrlo loše, pogotovo ako ih šaljete nekome tko već nije blizak prijatelj. Zato imajte strpljenja. možda će vaša simpatija biti zauzeta. Dakle, neka joj uzme vremena i odgovori kad god je slobodna.

Izbjegavajte duge tekstove
Provjerite da vaš tekst nije duži od dvije rečenice. Sve što duže ispadne prejako. Ali isto tako, odgovori s jednom riječi poput “da”, “sigurno” i “u redu” su doslovno najgori. Uložite malo truda u svoje odgovore i pokušajte s cijelom rečenicom.

Pokažite da ste smiješni
Biti smiješni zapravo je zaista privlačno, pa ako ih natjerate da se nasmiju, dobit ćete nekoliko glavnih bonus bodova. Ne kažem da ste Kapil Šarma da biste zabavili svoju simpatiju. Samo pokušajte biti smiješniji. Zapamti to.

 

 

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?