Interesi:
Ja sam žena koja ima puno energije. Volim sport, trčanje, biciklizam, plivanje, teretanu, svaki dan se bavim nekim vrstama sporta i naravno, puno mi pomaže biti u formi. Volim kuhati neobična tradicionalna jela, možda znam kuhati ono što najviše volite? Želite li kušati moja jela?

Samoopis:
Budući da volim putovati i putovao sam po mnogim zemljama, odlučila sam otvoriti mali motel, a sada je ovo nešto što mi donosi ne samo novac već i veliko zadovoljstvo. Posjetio sam više od 20 zemalja i iz svake sam donio neke neobične recepte, koje sam zatim kuhao kod kuće. Vrlo sam otvoren i ako želite da se sretnemo, bit će mi drago ugostiti vas ili doći k vama. Imam rijetku boju očiju i šarmirat ću vas očima na prvom sastanku, slažete li se?

Karolina traži:
Zanima me hrabar čovjek koji se ne boji susreta u stvarnom životu i započinjanja stvarnih veza. Dopisivanje je svakako dobro, ali sastanak u stvarnom životu je nešto najbolje što može biti. Pripremite se na to da ćete se puno smijati sa mnom, jer se jako volim šaliti, pripremite neke šale, ahah. U meni je puno naklonosti i ljubavi i stvarno želim upoznati muškarca kojem mogu sve ovo dati i jednom zauvijek dati svoje srce.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. enis jemendzic

    21. srpnja 2021. at 7:57

    Cao super izgledas i volio bi te upoznati uzivo da budemo zajedno,osjecam da bi nam bilo super zajedno,javi mi se

  2. Aleksandar Petrovic

    21. srpnja 2021. at 13:46

    Tri osobine su mi važne iskrenost, duša i srce 0637831907

  3. Boban

    26. srpnja 2021. at 7:01

    Baš si Lepa i zgodna. Javise

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?