interesi:
Život je stvoren da bih uživao u tome, pa to pokušavam u potpunosti. Iako je moja profesija prilično ozbiljna, vodim aktivan stil života. U slobodno vrijeme uvijek pokušavam pronaći minutu za sport i ples. Moji roditelji su se od svojih prvih godina njegovali u ljubavi prema umjetnosti i pjevanju. Ulazim u jednostavna uživanja – šetnju parkom, putovanja i fotografiranje.

Self-Opis:
Moja osobnost je poput dvije strane novčića. S jedne strane sam anđeo, s druge sam zavodljivi vampir. Ali bez brige, izaberem prave životne trenutke da upotrijebim ove dvije moje strane!))) Mogu biti ljubavna, motivirajuća i podržavajuća, uvijek ću pružiti ruku pomoći svojoj obitelji i prijateljima. Ženka sam, seksualna sam i pametna, jer puno pažnje posvećujem samoobrazovanju i razvoju. Uživam u osjećaju seksualnosti u sebi, ali istovremeno kod kuće i to što mi je ugodno jedna je od stvari u kojima uživam raditi.

Katarina traži:
Važno mi je biti s muškarcem koji ima određene ciljeve i voli ih dostići. Moja buduća voljena definitivno mora biti jaka, jer kad je žena jača moralno i fizički od svog muškarca – ovoj uniji je suđeno da propadne. Želim biti slaba djevojka u zagrljaju svog snažnog muškarca, onog, koji će me uvijek biti spreman zagrliti i zaštititi. Nadam se da ću biti s nekim tko ima um širokog opsega, znatiželjan i gladan za život pun sreće i ljubavi.

Ukoliko zelite kontaktirati osobu s oglasa,to možete uraditi besplatnom registracijom na sajtu

https://ljubavnispoj.com/

Facebook Komentari


One comment:

  1. Cvjetin Stevanovic

    28. travnja 2020. at 19:28

    Zdravo ja sam Cvjetin Stevanovic zivim u Brckom imam 37 godina ako si zainteresovana javi se na viber ili wapcap evo ti moj broj +38766096184

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?