Interesi:
Uživam gledati dobre filmove. Više volim starije. Volim putovanja i nadam se da ću u budućnosti imati priliku posjetiti neka lijepa mjesta. Volim čitati zanimljive knjige kada imam dovoljno vremena. Zanimaju me i primijenjena umjetnost i amigurumi.

Samoopis:
Ja sam komunikativna, poštena i strpljiva žena. Ja sam otvorena, ljubazna osoba puna razumijevanja. Ja sam lojalna žena i cijenim tu kvalitetu kod drugih. Ponekad znam biti emotivna, ali to je prirodno jer sam žena.))Ja sam samoodrživa zrela dama i imala sam dug put do ovoga što sam sada. Kod ljudi cijenim iskrenost, dobrotu i inteligenciju pa naravno nastojim razviti te kvalitete i kod sebe. Vidim ljepotu našeg svijeta i radije razmišljam i živim na pozitivan način, pomažem drugima i brinem o onima koje volim. Kažu da sam vrlo dobre prirode i da sam vrlo ugodan u komunikaciji. Mrzim sukobe, svađe, glasine i predrasude prema stvarima. Imam odnos poštovanja prema različitim kulturama i zemljama i prema ljudima općenito. Moje pravilo je što više dajete više dobivate! Volim se smijati, smijati, šaliti, zabavljati, živjeti punim životom, ali ipak mi nedostaje najbitniji element sreće. Ovo je ljubav. Osjećam da je moj život nepotpun bez toga i pretpostavljam da je to prirodno.

Katarina traži:
Ovdje tražim pouzdanog i odanog muškarca. Bio bih sretan da ima dobar smisao za humor. Uživam dobro se nasmijati i općenito volim pozitivne ljude. Treba mi netko tko je ljubazan i tko voli djecu jer imam sina i znam da ga ne može svaki muškarac prihvatiti. Sviđa mi se kada je muškarac miran, inteligentan i pažljiv. Nadam se da ću ovdje naći takvog čovjeka.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    12. travnja 2024. at 20:33

    Javi se

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?