Nije retkost kada je žena razvedena, ili je nesrećnim slučajem ostala udovica, a pri tome svemu je i atraktivna – da krene ogovaranje… Nažalost, ljudi su skloni da osuđuju i komentarišu, bez pravih informacija, niti bilo kakvih dokaza. O tome koliko su primitivne i neprijatne ovakve priče, ponašanje uopšteno, svedoči slučaj jedne mame četvorogodišnjeg dečaka, Ruskinje koja se na poznatom forumu požalila na neprijatnu situaciju u kojoj se našla, tačnije, otužena je za preljubu.

Prenosimo njenu priču u celosti…

“Živim sama sa 4-godišnjim sinom. Moj muž je otišao čim je saznao da sam trudna, ali mi život zbog toga uopšte nije postao gori. Naprotiv, oslobodila sam se toksične osobe. Moj sin i ja smo dobro, stalno šetamo, radimo zapravo sve što i ostale porodice.

Nedavno sam upoznala komšije – reklo bi se fina porodica. Imaju i sina koji ide sa mojim u istu grupu u vrtiću. Često ćaskam sa komšijama, idemo jedni kod drugih u posete.

Imam samo jedan problem – pošto živim sama, nema ko da obavlja muške poslove, da popravi kad se pokvari mikser, zaglavi prekidač, odlepi se naslon stolice i tako dalje. Poslednji put kada sam zvala majstore, “odrali su me”, a posao nisu završili. Komšija, muž žene sa kojom se družim, ljubazno mi je ponudio pomoć, pa ga tako ja zovnem kad mi se nešto pokvari u kući. Naravno, zahvalim mu se na pomoći, umesim neke kolače, torte za njihovu porodicu. Kada smo počeli malo više da razgovaramo, ispostavilo se da oboje radimo u istoj velikoj kompaniji. Pošto nemam auto, komšija mi je predložio da me ponekad poveze, jer sam mu usput.

Sve je to počelo da nervira njegovu ženu. Nedavno je napravila skandal, sugerišući da želim da spavam sa njenim mužem, da ga “otrgnem” od porodice. Bila sam šokirana. Odakle joj to? Da li je moguće da je toliko nesigurna u sebe da bi mogla tako nešto da pomisli?

Njen muž mi se čak ne dopada kao muškarac, niti on pokazuje neko interesovanje za mene. Mi smo samo u dobrim komšijskim odnosima. Ali, očigledno, tako ne misle svi, a posebno ne njegova žena. Sad ne znam šta da radim. Kako da joj dokažem da nemam “aspiracija” prema njenom mužu i da ne želim da im rasturim porodicu? Ili da prestanem da se družim s njima, tačnije da prekinem svai kontakt s njim? Tako će tek izgledati da smo imali aferu…”, kaže ova mama koja je pozvala ostale učesnike foruma da je posavetuju.

A šta biste vi uradili na njenom mestu? I da li mislite da komšinica ima pravo?

izvor:mondo.rs

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?