Interesi:
Ja sam umjetnik, svoje kreativne ideje utjelovljujem u slikama i slično, ali imam i puno drugih interesa. Zanima me glazba, volim čitati, pročitaLA sam puno knjiga. Vodim aktivan životni stil, tako da su svakodnevno trčanje i plivanje također dio mog života.

Samoopis:
Zdravo! Dobrodošli na moj profil, jako mi je drago što vas vidim u svom malom svijetu. Vrlo sam kreativna osoba, pa vjerujem da je ljubav najveća umjetnost, treba je čuvati i štititi. Njegujem istinske veze, ako su to prijateljstvo, obiteljski odnosi ili ljubav, dajem sve od sebe. Puno radim, život mi je pun događaja, ali sanjam o voljenom mužu. Zato sam ovdje, na samom mjestu. Sanjam da upoznam muškarca koji se ne boji pogleda u moj unutarnji svijet.

Kristina traži:
Tražim svoju srodnu dušu, ne tražim savršenog muškarca, nisam ni ja savršen, samo želim upoznati osobu koja je iskrena, pozitivna, obiteljski orijentirana, koja zaista teži izgradnji ozbiljnih veza . Bilo bi sjajno kad bi imao smisla za humor, volio sport i provodio vrijeme na otvorenom. Ako je spreman voljeti i biti voljen, to je sve što trebam!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK:

FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?