Interesi:
Teško je opisati sebe i, vjerojatno, nisam previše skroman. Znat ćeš više o meni nakon što se upoznamo. Ali ukratko, moji interesi su brojni i povezani su s ljepotom za kojom tragam: fotografija – da zauvijek zadržim lijepe trenutke života, glazba – da uživam u dražesnim zvukovima, ples – da razvijem eleganciju pokreta, putovanja – cijeniti različite kulture i tradicije). Moj karakter? Opušten, mislim, radosan po prirodi, brižan i pun ljubavi.

Samoopis:
Pozdrav, dragi posjetitelju mog profila! Ja sam dama koja poštuje sebe, koja vjeruje u vječne vrijednosti, kao što su ljubav, nada, predanost. Ali ja ne vjerujem samo u sreću. Oni koji plešu tango kažu: “Za tango je potrebno dvoje”. A ja kažem: “Za sreću je potrebno dvoje!”. Po prirodi sam optimist ali i borac za svoju sretnu budućnost. Znam, sreća ne ovisi samo o jednoj osobi, ne ovisi o sretnom slučaju. Trebali bismo raditi na tome! Ovdje sam da to učinim!

Lejla traži:
Ovdje sam ne da se igram, ne da čavrljam, ne da razmjenjujem osmijehe – ovdje sam da naporno radim u potrazi za svojim jednim i jedinim do kraja života, “kod kiše ili zasja”. Željan sam, oduševljen sam time. Neću odustati dok Ga ne pronađem! Kao svaka prava žena sanjam usrećiti svog muškarca. Ne tražim muškarca specifičnih osobina, godina, visine: voljela bih pronaći svog budućeg partnera s kojim bismo dijelili sve: snove, interese, zajedničku želju da izgradimo obitelj punu ljubavi. I njegove godine nisu problem jer su godine samo broj dok ja tražim srodnu dušu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?