~Prošećimo zajedno dugim životnim putem…. Sunce će nam osvijetliti put ujutro i zvijezde će biti s nama u noćima…~

A sada nam ostaje da se bolje upoznamo i postanemo bliži početku tog nevjerojatnog i prekrasnog puta.

Živim sa svojom obitelji. Roditelji mi puno pomažu oko sina Veljka. Kad sam na poslu, moja majka brine o Veljku i nemoj da mu nedostajem. Veljko je, naime, vrlo aktivan dječak, ide u nogometnu reprezentaciju u našem gradu.

Radim u jednom od najpoznatijih restorana u Novom Sadu kao glavni kuhar. Naš restoran je poznat po armenskoj, ruskoj, gruzijskoj, talijanskoj, ukrajinskoj kuhinji. Volim svoj posao i uživam dok kuham. Nadalje, volim kuhati i kod kuće, a u pravilu na obiteljskim zabavama svaki put skuham nešto novo i posebno za svoju rodbinu.

Osim kuhanja imam i neke druge hobije. Jako volim kućne ljubimce. Imam psa, volim navečer šetati sa svojim psom i Veljkom. Zapravo, voli se igrati i sa psom.

Sada o mojim snovima. Ja samo sanjam, sanjati je cool stvar i sanjam da upoznam inteligentnog, ljubaznog, puna razumijevanja, povjerljivog, odanog i nježnog obiteljskog čovjeka i možda ćemo imati još djece.

Mislim da me nećeš tjerati da čekam dugo i da ti ne smeta da mi ostvarim snove.

Interesi
Imam različite hobije. Volim provoditi slobodno vrijeme na otvorenom. Zanima me jazz i sve vrste glazbe osim hard rocka. Također volim provoditi vrijeme sa svojim sinom. Igrati s njim jedna je od najljepših emocija koje imam. Moj sin je najpametnija osoba u mom životu.

Samoopis
Ja sam jednostavna Žena koja se trudi biti zadovoljna malim stvarima. Ja sam strastven, romantičan, pun ljubavi, nježan, zabavan, pun ljubavi i iskren. Ne volim kad se ljudi igraju s tuđim osjećajima i emocijama.

Tražim
Želim upoznati čovjeka koji će biti vrlo nježan, emotivan, iskren i pošten. Volim velikodušne i zabavne ljude. Volio bih da moj budući gospodin voli djecu. Potreban mi je muškarac koji ima puno razumijevanja pored sebe. Trebali bismo odmah shvatiti jedno drugom značenje. Pridružila sam se ovoj stranici kako bih pronašla vrlo ozbiljne veze i želim da i moj muž bude spreman za ozbiljne veze.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. vladimir trkmić

    6. ožujka 2022. at 17:16

    Eto, javi se, ako se želiš dopisivati. Lijep pozdrav,

  2. Velibor Sarac

    21. ožujka 2022. at 15:31

    Na istom smo putu i sve uslove imam što tražiš javi se na 064 12 55 037

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?