Interesi:
Ja sam jedna od onih dama koje vole čitati. Strastveni sam čitatelj. Nećete me naći na zabavama, ali iza knjige – da. Volim knjige potpuno različitih žanrova i pisca. Kuhanje je moj život. Mogao bih biti kuhar ako bih to želio. Volim sama pripremati i miješati jela. Bit će mi dvostruko drago kuhati za mog dražesnog muškarca!

Samoopis:
Odana sam i nježna osoba, uvijek pokušavam pronaći samo pozitivne strane u ljudima, nitko nije idealan i to trebamo prihvatiti. Mogu biti drugačiji. Lagana sam, draga, brižna, ali isto tako znam biti romantična, tajanstvena i strasna. Volim svaki dan naučiti nešto novo za sebe. Ako dobijem znanje – znači da dan nije bio uzaludan. Cijenim svaku minutu svog života. Vjerujem u dobar odnos prema svijetu i svemu oko sebe. Nikad ne propustite i negirajte – ovo je moj moto. No, unatoč činjenici da pokušavam zauzeti svaku minutu svog života, nedostaje mi voljena osoba koja će me zagrliti i ugrijati. Ne vjerujem u bilo kakve točne kriterije neke osobe, želim biti samo sretna. Nadam se da ćemo se ovdje sastati i nastaviti našu komunikaciju u stvarnom životu.

Ljilja traži:
Svrha, ljubaznost i nježnost svojstva su mog ideala. Ako mislite da imamo mnogo toga zajedničkog, napišite mi! Možda sam ja taj kojeg ste tražili?

UKOLIKO ZELITE DA ME UPOZNATE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?