“Interesi:
Što vam može uljepšati dan? Možda je ovo šetnja obližnjim parkom ili večera s obitelji? U mom slučaju radi se o čitavom spektru različitih aktivnosti. Uglavnom, sasvim sam “doma” osoba, ali u isto vrijeme volim se umrežiti s kolegama, stjecati nova znanja, putovati, pecati i samo upoznavati sebe. Jedan od mojih najvažnijih hobija je učenje stranih jezika. Trenutno učim turski i armenski jezik i moram priznati da mi te aktivnosti čine posebno zadovoljstvo! U životu sam optimist, pa mi ples i pjevanje daju sjaj u očima.

Samoopis:
Moji prijatelji i poznanici kažu da posjedujem romantičnost i uzvišenost, taktičnost i inteligenciju, razumijevanje i suosjećanje za druge. Čini mi se da sam baš ja osoba koja će i u najcrnjem danu pronaći nešto pozitivno – nasmiješim se usprkos svemu. Vrlo sam domaćica i topla – volim stvarati udobnost u kući. Moram priznati da se i ja volim razvijati pa mi je svojstven i natjecateljski duh.

Ljubica traži:
Moje srce može osvojiti muškarac koji zna cijeniti i voljeti, koji nikada neće dići ruku na svoju ženu, i uvijek će je podržavati. Zaista bih volio upoznati nekoga tko može pokazati svoju brižnost, razumijevanje, nježnost i muževnost. Volim pametne muškarce, tako da je visoka razina inteligencije samo prednost!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?