Interesi:
Putovanja, ples, joga su mi glavni hobiji. :))

Radim kao čistačica, pomažem javnosti. To mi omogućuje vježbanje svojih vještina: snalažljivosti i hrabrosti.
Moji životni ciljevi uključuju:

Zvijezda u sljedećem filmu Ratovi zvijezda.
Snimite nastavak reklame za parfem u kojoj glumim
Postanite najbolji čistač koji mogu biti
Ako ste pravi čovjek za mene, bit ćete divljenja i urnebes. Nećete se bojati upoznati moje roditelje i imat ćete zdravo poštovanje za prijateljstvo.

Moj idealan spoj bio bi prikupljanje maraka u Dubaiju s nekim niskim muškarcem pored sebe. Dok smo tamo, ocjenjujem vaše šarmantne oči i provjeravam ispunjavate li moje razumljivo visoke standarde.

Muškarci imaju samo jednu priliku sa mnom. Za svakog muškarca koji mi ne godi, postoji još 111 koji čekaju na krila da vas zamijene.

Samoopis:
Uvijek je teško opisati sebe, ali pokušat ću dati sve od sebe i učiniti ovo za vas. Jako sam draga dama i sve me zanima. Uvijek se trudim biti lijepa, ali ne samo svojim izgledom, već i svojim unutarnjim svijetom. Mislim da je najbolji dan danas, najbolji trenutak je sada. Više volim uzeti sve iz svog života. Također mislim da je važno biti otvoren za nove veze, novi život, sve novo. Tako je važno vjerovati u stvarne veze, podržavati se i zaštititi jedni druge. Prava veza je za mene. Jeste li spremni za nešto stvarno i nepoznato sa mnom? Spremna sam na veliku promjenu u svom životu i nadam se stvoriti snažnu, skladnu vezu temeljenu na ljubavi, bliskosti i međusobnom razumijevanju. Znam da ću za vas biti žena koja vas voli! Želiš li ovo?

Ljubica traži:
Tražim muškarca, koji će mi uvijek biti najbolji prijatelj, podrška, želim biti sigurna u njega. Nadam se da ću biti s nekim, tko će moje srce ispuniti ljubavlju, tko će biti ljubavnik i mudar prijatelj. I morate se sjetiti! Ovdje nisam zbog igara, već samo radi koraka jedni prema drugima.

Ukoliko mi se zelite javiti dodajte me na moj facebook profil ispod
href=”https://www.facebook.com/sece.malo”>

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Goran

    1. rujna 2021. at 18:22

    Veliki pozdrav iz Beca.
    Bice mi drago ako mi se javis za upoznavanje.pozdrav Goran
    [email protected]

  2. milan

    2. svibnja 2024. at 6:18

    ozbiljna radi braka

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page