Interesi
U mom životu svaki dan je poput poglavlja uzbudljive knjige. Plešem uz ritmove vatrenih melodija, posjećujem kino i kazališne predstave, gledam izlazak sunca u prirodi i bavim se cvjećarstvom. Moje slobodno vrijeme je sport! Pravi sam gurman i volim provoditi kulinarske eksperimente u kojima moja “čarolija” kuhara pretvara meso u umjetničko djelo. A također: putovanja, gastro ture, samorazvoj. U mom životu nema mjesta rutini – samo inspiracija i zabava!

Licni Opis
U mom unutarnjem svijetu svaki dan je praznik! Poput pozitivnog vatrometa, eksplodiram od strasti i elana za životom. uživam u životu! Moja dobrota je magnet za svijetle trenutke, a iskrenost je temelj iskrenih odnosa. Potpuno sam čarobna! Jednostavno sam stvoren da se okružim magijom i podijelim ovu zabavu sa svijetom! Želim početi s činjenicom da ja nisam idealna žena, jer smatram da idealni ljudi jednostavno ne postoje, ja kao i svaka osoba imam prednosti i nedostataka, ali želim reći da je glavna stvar da ja Nisam loša osoba, nisam osvetoljubiva, mislim da ne treba gubiti vrijeme na zamjerke, jer vrijeme je nešto najvrjednije što imamo. Ovo vrijeme trebamo potrošiti na ljude koje volimo. Uostalom, živimo u stvarno teškom vremenu za svakog od nas, i trebali bismo uživati ​​u svakoj minuti vremena kada smo sretni.

Tražim
U svijetu u kojem je svaki trenutak nevjerojatna avantura, sanjam o savršenom suputniku. Moj idealan muškarac je brutalan i snažan, ali spreman na ustupke u znak pažnje i brige. Pošten je i pažljiv. Smisao za humor i smijeh naša su čarolija koja svaki dan čini posebnim. Zajedno stvaramo vlastiti svijet, pun avanture, ljubavi i inspiracije.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD;

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?