Interesi:
Ja sam djevojka s puno energije! Puno se bavim sportom i trudim se održavati tijelo u formi i zdravom. Volim provoditi vrijeme u prirodi s prijateljima i obitelji! Volim otkrivati ​​i učiti, upoznavati nove ljude, nova mjesta, kulture, tradicije. Volim plesati i putovati. Ja sam kreativna osoba. Imam dobro razvijen osjećaj okusa i stila. Mašta mi pomaže da upoznam svijet. Želja za spoznavanjem svijeta, želja za stvaranjem i želja za ljubavlju – to su komponente mog života.

Sam opis:
Ženstvena sam! Ja sam nježan i senzualan! Ja sam dražesna i šarmantna žena koja želi pronaći svog životnog partnera! Nježna sam i suosjećajna, iskreno ću se brinuti za svog čovjeka, potpuno usredotočena na svoju želju da mu udovoljim! Neobično me duboko brine tko mi je drag srcu, a svoju ću ljubav definitivno pokazati djelima, a ne samo riječima! I sam sam perfekcionist i spreman sam naporno raditi kako bi naš odnos bio skladan! Ali, istodobno, uzajamne napore svoje srodne duše nikada neću uzeti zdravo za gotovo! Ja sam dobar analitičar. Volim analizirati ono što mi se događa u životu, neprestano prikupljajući određene informacije i krećući se kroz svoje sustave vrijednosti u potrazi za pojašnjenjem, a ne donositi ishitrene odluke. Mislim da sam dobar motivator, ali ne bojim se poteškoća da se i sam nosim s problemima. U životu sam optimist! Znam uživati ​​u životu! Uvijek ćeš me vidjeti dobro raspoloženog i s osmijehom! Imam posebnu karizmu koja privlači druge.

Mahira traži:
Moj tip muškarca zna što mu od života treba i kako to postići. Moj je čovjek spreman za sve kušnje koje nam je život pripremio. On će se meni diviti i ja ću mu se diviti. Razmazit ću ga neočekivanim. Zaista ćemo biti ponosni jedni na druge. I bit ćemo sretni što se sve više upoznajemo. večeri u našoj kući bit će ispunjene udobnošću i uzbuđenjem. Moj čovjek mi nikada neće dopustiti da zaboravim zašto ga volim, a ja ga do kraja života neću moći prestati voljeti. Moj čovjek je zamišljen i romantičan!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
facebook

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?