interesi:
Svi moji hobiji su jako kreativni i lijepi. Jedna od njih je šivanje križem, koje sam naučila od svoje bake dok sam bila dijete. Tada sam savladala pletenje perlica. Po meni je pletenje perlicama jedna od najljepših vrsta rukotvorina. A moj novi hobi su stvari od valovitog papira, malo strpljenja, želje i vremena i mogu stvarati nevjerojatne kompozicije. Moj hobi donosi mi ne samo ludi užitak, već i neospornu zdravstvenu korist, jer smiruje živčani sustav i odvlači me od svakodnevnih problema.

Samoopis:
Zaista sam vrlo jednostavan i želim vam ispričati jednu vrlo bogatu priču o svom životu i o tome kakva sam osoba. Pitajte me, i iznenadit ću vas! Šarmantna sam, imam jasne principe, pametna sam i imam smisla za humor, jako sam posvećena vezama, i poštena, jer ću se i prema tebi zasluženo ponašati na način na koji se ti ponašaš prema meni! Žensko ponašanje rezultat je stava muškarca prema njoj! Zapamtite ovo! Radi se o meni! Došao sam do te dobi kada sam umoran od čekanja. Sada želim čovjeka koji je stvarno tu da stvori obitelj, koji me želi upoznati kao osobu i shvatiti nas ozbiljno.

Maja traži:
Sanjam pristojnog čovjeka s moralnim vrijednostima, koji želi izgraditi pravu ljubav. Ne trebaju mi ​​igre, samo trebam ljubav. Imam mnogo nepotrošenih osjećaja i trebam nekoga kome ih mogu dati! U ovoj fazi svog života aktivno tragam za muškarcem s kojim bih se željela angažirati. Ako tražite dobru ženu za svoj život, onda sam vam potreban. Nemam ništa protiv susreta u stvarnosti, ako to želiš u budućnosti. Spreman sam na kompromise u našem obiteljskom životu. Ja samo tražim žensku sreću i želim uživati ​​u životu sa svojim muškarcem…

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    19. ožujka 2022. at 12:56

    Javise075829655

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?