interesi:
Uvijek sam volio i volim učiti. Po obrazovanju sam ekonomist, ali sada su moji interesi i moje zanimanje iz druge sfere: oduvijek su me zanimali sport i fizičke aktivnosti. Dakle, bavim se plesom, kickboxingom, fitnesom i istezanjem. Ove aktivnosti mi pomažu da se osjećam aktivno, energično, snažno, vitko i dobro raspoloženo! Aktivno sudjelujem u plesnim i sportskim natjecanjima! I ponekad pobijedim!!!

Samoopis:
Imam neku ideju o tome kakva bi žena trebala biti. A ovo je ono što bih volio biti: lagodan, ali s principima koje treba poštivati; nježno, ali s voljom i odlučnošću; ženstvena i inteligentna; lijepo ponašanje i smisao za humor; ljubav prema životu i naklonost prema obitelji i prijateljima, o, da, i samopoštovanje naravno!

Mara traži:
Tražim muškarca, životnog partnera koji bi sa mnom dijelio moje interese i hobije, naučio bi me stvarima koje zna bolje od mene, čije životne vrijednosti odgovaraju ovim mojim: predanost obitelji, zajednička ljubav, poštovanje i prijateljstvo između nas, zajednička budućnost i djeca, naravno!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROOFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. oliver

    10. siječnja 2022. at 9:13

    mara evo trazim i ja ocu se upoznati veliki poz

  2. Goran

    3. listopada 2022. at 16:15

    Ćao bilo bi lijepo dijeli ti stobom tvoje snove

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?