interesi:
Putovanja, kuhanje, sport.Volim putovati i oduvijek sam željela upoznati svoju ljubav u drugoj zemlji.. Zbog neuspjele prethodne veze, došla sam na ovu web stranicu za upoznavanje i ovdje želim pronaći muškarca. Volim kuhati ukusna jela i također volim davati osmijeh i zagrljaj svojoj drugoj polovici.. Želiš li to biti? Ja sam žena s kojom nikada nećete požaliti što ste se sreli.

Samoopis:
Jeste li ikada pokušali sanjati zajedno? Mogu ti pokazati kako! Ja sam mudra lijepa dama koja traži svog kralja. Učinit ću te svojim kraljem i pokazat ću ti najbolji stav ikada. Mrzim se svađati, ali radije se ljubim i mazim. Mogu biti strastvena tigrica, a ponekad sam samo mala mačka. Lagana sam, mekana i slatka. Volim se ljubiti ujutro i pripremit ću vam ukusan doručak. Bit ću vam dobar prijatelj, poslovni partner, strastveni ljubavnik, pa čak i domaćica ako treba!

Mara traži:
Ako voliš neke avanture, putovanja, i ako si spreman voljeti jednu ženu cijeli život – onda si moj Kralj! Trebam vašu brigu, podršku, ljubav i razumijevanje. Mislim da pravi džentlmen nikada neće povrijediti svoju damu, ali će je poštovati i cijeniti. Želim zajedno skakati držeći se za ruke i smijući se kad se suočimo s poteškoćama u životu. Bit ćeš mi sve, bit ćeš dio mene!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    10. ožujka 2022. at 15:48

    Javi se

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?