interesi:
Volim aktivnosti na otvorenom – uživam u kampovanju, biciklizmu, planinarenju i ribolovu. Volim umjetnost – bilo koju vrstu umjetnosti – i da budem iskrena, volim odmarati dok radim bilo koju vrstu vezenja. Volim se izražavati kroz umjetnost, dizajn i modu. Također, pazim na prehranu, vodim zdrav način života i bavim se sportom. Trčanje ujutro velik je dio mog dana.

Self-Opis:
Vrlo sam aktivna i kreativna, znam kako svoje dane učiniti nezaboravnim. Trebali biste znati da sam marljiv, dobro odgojen, bez loših navika, društven i društven, otvoren za upoznavanje novih ljudi. Znam kako biti prava dama! Više volim prirodno nego umjetno. Radim u industriji ljepote, tako da lako shvatim što je stvarno, a što lažno! To je nagovještaj – u mom tijelu nećete naći ništa umjetno) Vjerujem da je tako važno da dama izgleda najbolje za svog dragog muškarca!

Margarita traži:
Nemam lagane veze s ocem, ali on je za mene primjer pravog muškarca. Najvažnije mi je da čovjek ne smije biti uključen ni u kockanje, drogu, alkohol. Vodim zdrav način života i želim isto od svog životnog partnera. Život je kratak i danas postoji puno bolesti uzrokovanih pogrešnim načinom života. Također, nadam se da moj čovjek nikada neće prestati učiti i razvijati se. To je za mene vrlo važno i pružit ću mu sve od sebe da postane bolja osoba! Isto očekujem i od njega i volila bih da imamo slične sklonosti i uživamo u razgovoru koji ce voditi dopisivanju a možda i nešto više

Ukoliko zelite kontaktirati osobu s oglasa,to možete uraditi besplatnom registracijom na sajtu

https://ljubavnispoj.com/

Facebook Komentari


One comment:

  1. dragan

    3. svibnja 2020. at 20:24

    Bok slatka ljepotice Margarita kako si?rado bih te upoznao ako prihvatas ovaj moj poziv koji ti upucujem iz Austrie.
    Zovem se Dragan Pesa slobodan sam momak,bez zene i djece sam ,zivim potpuno sam bez ikakvih sam obaveza , pun ljubavi i pozitivne energije,mozes pogledati moj fb profil,i javi ti mi se za daljni nas kontakt,otvoren sam za sve opcije i razgovore ,i zainteresiran za iskrenu i ozbiljnu ljubavnu vezu pa i brak,koji bih vjecno trajao medju nama,kako bih preko naseg kontakta dosli do do zajednicke ljubavi i zajednickog potomstva koje bih nas jos vise spojilo i zelje nam dalo za zivot i slogu.
    Nisam alkoholicar a ni drogeras sasvim normalan decko ,koji je u potrazi za takvom lijepo odgojenom curom poput vas draga moja Margarita,ocekujem tvoj poziv i odgovor,sve sto budes zeljela znati o meni slobodno pitaj ,jer sam mnogo dobrog srca i naravi,jos mi je potrebna takva lijepa cura poput tebe,moj iskreni pozdrav i prijateljski poljubac ti upucuje gospodin Dragan iz okoline linz-Austria.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?