interesi:
Obožavam filmove, ples, muzeje i kazališta. Zanimaju me svjetska literatura i kultura. Volim prirodu, glazbu, romantične večere i putovanja.

Self-Opis:
Prilično sam energična i zanimljiva osoba, volim biti zauzeta, zabavljati se i život mi nikada nije dosadan. Vjerujem da sam velikodušno nagrađen osobinama poput simpatije, ljubavi, ljubaznosti, brige i nježnosti.

Marica traži:
Vjerujem da ljubav započinje osmijehom, raste poljupcem i završava obitelji. Nemojte tražiti poglede, oni mogu prevariti. Ne idite za bogatstvom, čak i to blijedi. Potražite nekoga tko će vas nasmijati jer vam je potreban samo osmijeh da mračni dan izgleda svijetle. Pronađite onu zbog koje vam se srce smiješi. Nadam se da ću ga naći.

Ukoliko zelite kontaktirati osobu s oglasa,to možete uraditi besplatnom registracijom na sajtu ispod:
https://ljubavnispoj.com/

Facebook Komentari


4 comments:

  1. Cvjetin Stevanovic

    29. travnja 2020. at 15:03

    Zdravo zovem se Cvjetin stevanovic zivim u Brckom imama 37 godina ako si zainteresovana javi se na WhatsApp ili viber evo ti broj +38766096184

  2. AVDAGIC MUNIB

    14. svibnja 2020. at 16:56

    DA BAS NESTO PATI SI ZENA MOG ZIVOTA DOBRO JA SAM U SWSSE GENEVA DUGO VEC ALI SAM STVARNO TO MI VISE NE IDE I VOLIO BIH DA UPOZNAM OSOBU KOJA OZBILNO RAZMISLJA O PORODICI ZIVOTU U ZAJEDNICI HARMONI TO JE U STVARI MOJ ZIVOTNI SAN AKO ZELITE DA SE UPOZNAMO JA CU VAM DATI I BROJ TELEFONA 078 4038126 ILI NA FEJZBUK NA BILO STO JAVITESE VOLIOBIH DA TO UCINITE

  3. Nebojsa Maksimovic

    21. kolovoza 2023. at 15:15

    CAO

  4. Gogo

    21. kolovoza 2023. at 19:09

    Javi se slatka si

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?