MARICA(34)#ŽELIM DRUŽENJE I DOPISIVANJE JAVITE MI SE” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Sport, pisanje, pjevanje Moj hobi je ekologija, posebno gospodarenje otpadom. Završio sam osvježavajuće tečajeve iz područja zaštite okoliša i zaštite okoliša, gospodarenja otpadom u poduzeću i posjedujem međunarodni certifikat internog revizora prema ISO 14001. Slobodno vrijeme mogu provoditi putujući, baveći se sportom, s prijateljima ili u šetnji. Volim kuhati, ali samo s pravim raspoloženjem.

Samoopis:
Krhka sam, lijepa, nježna i nezaboravna dama s tajanstvenim i blistavim osmijehom. Djevojka sam gracioznih manira, skromna i sramežljiva, ali jako volim komunicirati s dragim ljudima. Također sam draga i osjetljiva djevojka. Osjetljiva u svemu što se tiče njenog odnosa s muškarcima. VOLIM i znam uživati ​​u svakoj minuti. Da biste se radovali prvom cvijetu u proljeće ili ležerno uživali u toploj jutarnjoj kifli. Želim pronaći izvanrednog muškarca koji će me usrećiti. Želim se bezuvjetno i doživotno zaljubiti.

Marica traži:
Uvijek sam vjerovao da postoji samo jedan čovjek koji je dostojan primiti svu moju nježnost i naklonost, onaj koji će me voljeti i koji će se brinuti i štititi. Ako ste to vi, upoznajmo se, učinit ću vas najsretnijim čovjekom na svijetu.

UKOLIKO ŽELITE MOŽETE ME DODATI NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  ELVEDITA(39)#ŽELIM DOPISIVANJE I DRUŽENJE JAVITE MI SE"

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up