Interesi:
Sport, pisanje, pjevanje Moj hobi je ekologija, posebno gospodarenje otpadom. Završio sam osvježavajuće tečajeve iz područja zaštite okoliša i zaštite okoliša, gospodarenja otpadom u poduzeću i posjedujem međunarodni certifikat internog revizora prema ISO 14001. Slobodno vrijeme mogu provoditi putujući, baveći se sportom, s prijateljima ili u šetnji. Volim kuhati, ali samo s pravim raspoloženjem.

Samoopis:
Krhka sam, lijepa, nježna i nezaboravna dama s tajanstvenim i blistavim osmijehom. Djevojka sam gracioznih manira, skromna i sramežljiva, ali jako volim komunicirati s dragim ljudima. Također sam draga i osjetljiva djevojka. Osjetljiva u svemu što se tiče njenog odnosa s muškarcima. VOLIM i znam uživati ​​u svakoj minuti. Da biste se radovali prvom cvijetu u proljeće ili ležerno uživali u toploj jutarnjoj kifli. Želim pronaći izvanrednog muškarca koji će me usrećiti. Želim se bezuvjetno i doživotno zaljubiti.

Marica traži:
Uvijek sam vjerovao da postoji samo jedan čovjek koji je dostojan primiti svu moju nježnost i naklonost, onaj koji će me voljeti i koji će se brinuti i štititi. Ako ste to vi, upoznajmo se, učinit ću vas najsretnijim čovjekom na svijetu.

UKOLIKO ŽELITE MOŽETE ME DODATI NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Dušan

    24. lipnja 2021. at 0:20

    +387644068767 evo Viber broj, ili Dusan Blagojevic Samac, -facebook ili duleb2507 -instagram, pa se javi negdje, mozemo se upoznati!

  2. Milos

    27. srpnja 2021. at 21:14

    Javi se

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?