Interesi:
Ja sam ta koja nikad ne može mirno sjediti – imam aktivan životni stil. Uživam u biciklizmu i putovanjima na nova mjesta, bavim se preslagivanjem namještaja i ukrasa. Bavim se fotografijom i umjetnošću manikure. Joga ljeti i skijanje zimi stvari su kojima se bavim gotovo svakog vikenda! Instrumentalna glazba i gledanje zalaska sunca su stvari koje volim!

Samoopis:
Nazvao bih se pozitivnom osobom koja vjeruje da nam Svemir daje više nego što bismo uopće mogli poželjeti … samo ako vjerujemo u sebe. Mirna sam, bistra i odlična. Smatram da sam vrlo romantična žena, cijenim stvaranje udobnosti kod kuće. Na poslu bih mogao biti strog i zahtjevan, ali kod kuće sam pahuljasta mačka koja čeka poljupce i slatke dodire.

Marica traži:
Tražim čovjeka od riječi – ako je nešto rekao ili nešto obećao – nadam se da će se moći držati svojih principa i raditi sve prema njegovim riječima. Nadam se da ću upoznati nekoga tko se ne boji biti odgovoran za svoju obitelj, tko ima dobro srce i lijep smisao za humor. Bit će prava sreća biti s nekim nježnim,

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?