LIK

Jeste li spremni učiti o zanimljivom životu smiješne djevojke? Ono što sve nisam vidio tijekom svojih radnih dana, a da nije bilo mog života i rada izgorio bih od samoće) želio bih podijeliti svoj unutarnji svijet s vama. Ne znam što mislite gledajući moje slike, ali u srcu sam jednostavna i brižna žena. Cijenim iskrenost kod ljudi. Smatram da se čovjek uvijek treba truditi napredovati i trudim se. Iako, naravno, nisam savršena. Cijenim iskrene i ljubazne ljude, jer sam takva. Svaki dan pokušavam naučiti više o životu i dat ću sve od sebe da stvorim obitelj punu ljubavi.

INTERESI

knjige kino putujući,Volim kuhati. Volim crtati, čitati, gledati zanimljive filmove. Jako volim glazbu, organiziram razna događanja,Idealna veza za mene je iskrena veza puna povjerenja bez glupih nagađanja i nagađanja i smišljanja stvari, što ne mislim da je zrelo ili primjereno. Također je potrebno da partneri budu ujedinjeni zajedničkim ciljem ili da se barem međusobno podupiru u tom pogledu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Čitajući bajke u djetinjstvu, gledajući crtiće, svaka djevojka sanja o princu) Ali postoji stvarni život, i okolnosti koje se ne mogu predvidjeti) Ja sam za osjećaje, emocije) Želim upoznati osobu bez pravila, standarda i ograničenja) Što bi krov pokidao) Što ne bi kočnice) Ove osobine ne ovise o godinama) Ovo je samo odluka svake osobe biti ili ne biti) Ne opraštam prirodi, imam svoje porive, i ako ljubav, samo volim) U ljubavi nema pravila, kriterija i normi .. .. Samo se moraš pojaviti u mom životu i to je to!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. goranjankovic goran

    18. rujna 2022. at 17:36

    ?

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?