Interesi:
Pišem pjesme na različite teme, ovisno o tome što mi je na duši, ako ste zainteresirani, poslat ću vam jednu? Sljedeća je priroda. Potiče me na nove podvige, razmišljanja i obnavlja kad sam sam s njim. Jednom riječju, putovanja su mi postala toliko pretjerana strast da ne mogu zamisliti svoj život bez njih. Drugi sastavni dio mog života je sport. Redovita tjelovježba na otvorenom i vježbanje na otvorenom važni su za zdrav način života. Posjećujem teretanu, održavam svoje tijelo u formi i dobivam veliko zadovoljstvo od ovog procesa. Volim jogu, igram badminton i vozim bicikl. Jogom sam se počela baviti prije nekoliko godina. Za mene je to sredstvo opuštanja i odličan način da održim svoje fizičko i mentalno zdravlje u ravnoteži. Osim joge, volim čitati knjige – od beletristike do stručne literature. Općenito, volim provoditi vrijeme radeći nešto korisno, ali priznajem da ponekad želim provesti dan na kauču i gledati filmove i slušati glazbu, pojesti biftek i popiti mojito 🙂

Samoopis:
Sada mi je glavni cilj reći vam nešto o sebi. Moj životni moto je uvijek gledati samo naprijed i živjeti za danas, ovdje i sada. Želim postati neovisna, samostalna, sretna žena, supruga i majka. Vrijedna sam i strpljiva osoba i znam da se ponekad treba potruditi da se nešto dobije. Ja sam nepopravljivi romantičar i siguran sam da nikakvo bogatstvo ne može zamijeniti prave i iskrene osjećaje! Ne bojim se izraziti svoje osjećaje ljubavi, nježnosti i strasti. I što sam stariji to mi je lakše to shvatiti.

Marina traži:
Ponekad se stvarno želim osjećati kao bespomoćna žena koja ima muškarca koji će se brinuti za nju u ovom ogromnom svijetu. Kakva god žena bila, u njenom životu uvijek treba biti podrška, briga, utjeha i razumijevanje. Moje mišljenje je da je pametna osoba uvijek zanimljiva. A koje su tvoje snage i možda si to ti, moj budući voljeni čovjek?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?