LIK

Ovdje sam da pronađem takvog čovjeka koji je spreman za stvarne susrete, a ne tratiti život u internet prostoru pišući svakodnevno i godišnje. Želim pronaći privrženog i brižnog muškarca poput mene, poštenog, lakog ponašanja, s dubokim smislom za humor. Bilo bi super pronaći kršćanskog vjernika, ali nema veze, poštujem sve religije. Želim pronaći strastvenog i brižnog muškarca.

INTERESI

Obožavam putovanja, to su mi najveća strast u životu. Volim se baviti sportom, voziti bicikl, slušati dobru glazbu. Ja volim kuhati.Prilično sam dobra u tenisu. Tenis je postao jedan od mojih omiljenih hobija i sportskih aktivnosti. Daje mi svježinu i snagu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Ja sam usamljena Amerikanka. SAD je za mene dobio drugi dom, ovdje sam stekao prijatelje, otvorio posao i samo jedna stvar koja mi nedostaje u životu nije prava ljubav u mom životu. Ja sam puna ljubavi i privrženosti, poštena i vrijedna žena koja još uvijek vjeruje u ljubav na prvi pogled. Smatram se religioznom djevojkom, ali ne i fanatikom. Vjerujem u vjernost.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

 

Facebook Komentari


3 comments:

 1. zeljko pekovic

  4. kolovoza 2022. at 20:11

  zeljko pekovic neka mi se javi marta+38268200586 dajem 3
  ooo evra koja me uzme za brak

 2. Anonimno

  15. listopada 2022. at 7:31

  Pozdrav

 3. Ljubomir

  17. listopada 2022. at 22:02

  Srdačan pozdravocekujem odgovor za druženje

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?