interesi:
Volim ples, posebno salsu i bachatu, takvi strastveni plesovi dodaju mi ​​svijetle trenutke i emocije u život. Volim dinamične plesove jer mi otvaraju dušu. Volim i eksperimentirati u kuhinji i kuhati jela različitih naroda svijeta.
kao romantična žena, osjetljiva, strpljiva, vesela i zabavna, smatram se vrlo poštovanom, obrazovanom, voljenom i vrlo samouvjerenom djevojkom, koja ima vrlo jasne ciljeve i snove

Samoopis:
Smatram se slobodoumnom, slavnom damom. Mogu uživati ​​u trenucima i ljudima, šetnjama, osjećam da me to puni dobrom energijom. Jako sam slatka i romantična žena, pogotovo s bliskim ljudima, dosta sam emotivna osoba i važno mi je da mi je netko tu. Zato sam na ovoj stranici.
volim ležanje na plaži, kampiranje, filmove i glazbu

Martina traži:
Moj muškarac je prijatelj i ljubavnik spojeni u jedno. Naš odnos bi trebao imati i strast i nježnost uz podršku. I također poštovanje i povjerenje, jer su odnosi nemogući bez njih. Zapamtiti?
Nadam se da ću dobiti tog muškarca koji me voli takvu kakva jesam, koji je romantičan u isto vrijeme vruć i nestašan u svim vezama. To nikada ne bi trebalo nedostajati, ali ne znači da su nasilni muškarci, sve ide s poštovanjem i samopouzdanjem kako bi se izvuklo najbolje od svakog

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Vili

    10. prosinca 2021. at 17:29

    Pozovi WhatsApp i viber +491728861798 ako ste za dogovor

  2. Milivoje

    12. prosinca 2021. at 8:53

    Martina poštovanje odmah da kažem da sam bio u Švedskoj prelepo voleo bih da se to ponovi mesto je Halm stad Pozdrav

  3. Zoran

    13. prosinca 2021. at 13:04

    Javi se

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?