LIK
Ne žalim za propuštenim prilikama jer ih jednostavno ne propuštam. Grabim svaku šansu koju ovaj život pruža, stoga se pripremite. Život sa mnom bit će poput vožnje na toboganu – uzbudljiv, oduzima dah i zabavan!Vesela sam i aktivna. Ja sam snažnog duha, ali ranjiva duša, romantična, ali sa trezvenim pogledom na život. Teško me je bilo šarmirati, ali je lako razočarati. Radije se držim tradicije, ali bih volio neke promjene u životu, uvijek nastojim tražiti nešto novo, nova iskustva i znanja. Ja sam jednostavna žena koja cijeni jednostavne stvari u životu! Ja sam ljubazan i iskren. Mnogi moji prijatelji kažu da sam snishodljiv! Mislim da svatko može pogriješiti i svatko može pogriješiti: reći nešto nije u redu, bez te namjere da nešto učinite, ne oklijevajte i natjerajte drugu osobu da se uznemiri bez razumijevanja!

INTERESI
Volim putovati i vidjeti nova mjesta, učiti nove kulture i običaje. Naš svijet je tako raznolik i to me fascinira. Uvijek sam gladna novih iskustava i emocija, inspiraciju nalazim doslovno u svemu! I siguran sam da ćete me mnogo inspirirati.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Čini mi se da u sretnoj vezi i sretnoj obitelji nema mjesta svađama, nepovjerenju i izdaji. U takvoj obitelji postoji samo ljubav, razumijevanje, briga i sreća. To je upravo ono o čemu sanjam.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?