interesi:
Svako jutro trčim da osjetim kisik u tijelu i slobodu u umu. Kuhanje i stvaranje kućne udobnosti moji su hobiji. Volim vez i mogu vam pokloniti prekrasno vezenu košulju kad se sretnemo. :)) Volim putovanja jer od toga dobivam pozitivnu energiju. Volim i dobre filmove i dobru glazbu.

Samoopis:
Ja sam lijepa i zanimljiva žena. Jako sam optimistična i vesela! Zaljubljena sam u svoj život i stvarno cijenim svaki njegov trenutak. Vjerujem u Boga i to mi puno znači, iako nisam fanatik. Ja samo slijedim svoja vlastita načela u životu koja se poklapaju s Božjim učenjem. Mogu reći da sam jako duhovit, vodim zdrav način života i jednostavno obožavam sport. Spremna sam otputovati miljama daleko kako bih upoznala svog muškarca. Dakle, nije mi problem upoznati vas u vašoj zemlji ako nemate priliku doći u Ukrajinu.

Lesya traži:
Nadam se da ću pronaći muškarca svog sna! Voljela bih da bude duhovit, dobrodušan, pouzdan i pun ljubavi!
Vrlo sam aktivna, pričljiva i duhovita. Kod mene je uvijek zanimljivo i nije dosadno. Volim jesti i naravno jako volim kuhati. Imam mačku, volim ponekad raditi lijene vikende kod kuće uz pizzu i filmove.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?