UPOZNAVANJE MOSTAR

Interesi
Život me oduvijek inspirirao, jer mi smo njegovi umjetnici, mi ga ukrašavamo takvim bojama koje ga čine svijetlim i nezaboravnim. Iz tih razloga, osim što volim svoj posao, imam i brojne hobije – od ronjenja do pjevanja. Volim biti aktivan, dan započeti tjelovježbom, nastaviti raditi na svom omiljenom poslu, a završiti ga plesom.

Samoopis
Ja sam vrsta žene koja može dodati malo nirvane vašem najtežem danu. Ja sam ta koja se može maziti, smiriti, razveseliti i samo biti tu… Svestrana sam, žedna života, aktivna, strastvena i vjerna… Moji prijatelji i obitelj kažu da sam jako snalažljiva – uvijek ću pronađi način da zapalim vatru ako je potrebno i skuhaj ukusno jelo s ostacima koje imam u hladnjaku.

Tražim
Moj san je upoznati karizmatičnog, privlačnog muškarca punu ljubavi koji može zaštititi i milovati svoju voljenu ženu, posebno u trenucima slabosti. Jako bih voljela ovdje sresti ne samo strastvenog ljubavnika, pouzdanog muža, već i vjernog prijatelja, osobu na koju se mogu osloniti – uvijek i pod svim okolnostima.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


4 comments:

  1. Anonimno

    16. svibnja 2022. at 18:32

    Pozzz

  2. Anonimno

    9. listopada 2022. at 17:06

    Jasam za upoz avanje i sve moguce sto god zelis ali zelim direktno sa tobom razgovor razmijenuti i ti samnom moze i na broj. Viber i preko mesandjera kako mislis daje naj bolje Lp

  3. Romano

    11. listopada 2022. at 14:28

    Pozdrav

  4. Jordan

    11. listopada 2022. at 16:33

    +381643007559

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?