Interesi:
Želim vam reći nešto o svojim interesima. Uživam u putovanjima, aktivnom odmoru, volontiranju, čitanju. Volim cvijeće i miris ruža, volim razmaziti sebe i prijatelje lijepim malim poklonima, učiniti život veselijim i ljepšim. Trudim se biti pozitivan i optimističan. Uživam u aktivnom odmoru i biti u formi. Volim biti u društvu sportskih ljudi i predajem sport – to je moj posao Glazba, kazalište, kino, izleti brodom, priroda, sport, susreti s prijateljima, putovanja u tople zemlje, učenje novih stvari, strani jezici, nova mjesta, zanimljivi ljudi, nove kulture i tradicije, kuhinja, meni je najdraža mediteranska!

Samoopis:
Što se tiče mog karaktera, ja sam odgovoran, dobrodušan, pažljiv, društven, strpljiv, skroman, sramežljiv Ako želite pronaći ženu koja je fina i brižna, to sam ja! Ako sanjate skromnu i taktičnu ženu, to sam opet ja! Ako tražite prijatelja koji će biti uz vas u bolesti i mršavosti – to sam sigurno ja!

Melisa traži:
Moj idealan partner: Tražim odgovornog, dobrodušnog, inteligentnog muškarca, koji je zainteresiran za osnivanje nove obitelji. Život je prekrasan jer svaki dan može donijeti mnogo zanimljivih vijesti, događaja i emocija. Željela bih upoznati čovjeka koji cijeni jednostavne stvari u životu, koji uživa nakon teškog rada jer je to pošteno. Nadam se da ću upoznati dobrog sagovornika, čovjeka, koji je hrabar, odvažan, koji uživa u novim događajima u životu Tražim pametnog, obrazovanog, brižnog muškarca punog ljubavi, optimista, s dobrim smislom za humor, koji je spreman izgraditi novu ozbiljnu vezu i zajednički život!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Fahrudin Krnjic

    25. veljače 2024. at 9:55

    Dodaj me na fejs… Pozdrav iz Tuzle

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?