interesi:
Jedna sam od onih kojima je posao najveći hobi – ja sam krajobrazna dizajnerica, pa mi izrada novih projekata i njihovo oživljavanje pričinjava veliko zadovoljstvo! Osim svog posla, puno radim na razvoju sebe kao žene i osobe – radim neke tečajeve kao tečajeve samousavršavanja, tečajeve govorništva i mnoge druge. Dokle god je bilo puno promjena u životu svijeta, u proteklih godinu dana sam sebi otvorio novi hobi – putovanje u Ukrajinu! Nisam ni očekivao da ima toliko fascinantnih stvari za vidjeti… pa, ako dođete u Ukrajinu, rado ću s vama podijeliti svoja `tajna` mjesta!

Samoopis:
Ja sam dobro zaokružena, obrazovana i veliki sam ljenčar za samorazvoj! Mogu reći da mi je bitno biti aktivan, odlučan i odan, pa su to stvari koje najviše cijenim. Volim, brižna sam i mogu biti pahuljasta mačka… ali u isto vrijeme mogu biti divlja koja lako skače u avanture.

Melita traži:
Jedva čekam da upoznam nekoga tko je muški, odgovoran i ozbiljan u svojim namjerama. Ako i vi, baš kao i ja, imate 2 strane svoje osobnosti – s jedne strane, mirne i uravnotežene, ali s druge divlje i avanturističke – možemo biti izvrstan par!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Ivko

    8. siječnja 2022. at 11:50

    Upoznajmo se Melito .
    Vaš drug vas želi upoznati poštovana dijevojko !

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?