Interesi:
Postoje mnogi hobiji koji su mi prirasli srcu. Volim čitati dobru knjigu, uživam u različitim vrstama glazbe, nalazim se u sportu i aktivnom slobodnom vremenu. Ples je još jedna moja strast, ali ne govorim o noćnim klubovima, mislim da volim osjećati energiju i fleksibilnost svog tijela i pratiti glazbu. Volim kuhati i postoji mnogo dobrih jela kojima mogu iznenaditi svog voljenog muškarca. Rado ću mu pokazati svoje vještine i zajedno kuhati ako to želi.

Samoopis:
Ja sam potpuno pozitivna osoba koja uživa u svakom trenutku života. Podržavam i uvijek sam spreman pomoći drugoj osobi u potrebi. Mirna sam i sretna zbog onoga što sam dobila, ali moj život još uvijek nije cjelovit bez moje srodne duše. Ja sam aktivan i energičan, moj optimizam mi ne dopušta da odustanem od bilo čega što radim. Volim isprobavati nove stvari, stjecati novo iskustvo koje me čini mudrijim i pametnijim. Volim ugodnu atmosferu u svojoj obiteljskoj kući i sanjam da svog muškarca okružim ljubavlju, brigom i romantičnom strašću.

Merima traži:
Tražim emocionalno stabilnog, ljubaznog, prijateljskog, velikodušnog, odanog i šaljivog muškarca koji će postati moja draga srodna duša. Više volim zrelog muškarca koji ima iskustva u životu i zbog toga je mudar. Želim osobu koja je spremna posvetiti svoj život i ljubav svojoj budućoj obitelji, aktivnog muškarca koji će biti spreman dijeliti hobije i strasti sa mnom, koji će se htjeti razvijati zajedno. Najvažnije je imati njegovo poštovanje i mentalnu podršku u svakoj životnoj situaciji.

Ukoliko mi se zelite javiti mozete to uraditi na profilu ispod
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. samir

    23. kolovoza 2021. at 19:17

    javi se

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?