Interesi
Ja sam osoba koja uvijek voli biti u pokretu. Volim sport i on mi je svojevrsna inspiracija i motivacija za postizanje novih ciljeva i ciljeva. Također sam ranoranilac i nadam se da ti neće biti problem ako te ujutro zadirkujem. (lol)Stvarno uživam raditi neke ručno rađene stvari. To mi je glavni hobi i kad radim takve stvari uživam i osjećam zadovoljstvo. Ručno rađene narukvice, na primjer, darovi za roditelje, rodbinu ili prijatelje. Sviđa mi se. Sport mi je također hobi, svako jutro trčim, ustajem u 6 ujutro i trčim 40 min. Trčanje mi pomaže da se osjećam bolje cijeli dan.

Licni Opis
Vrlo sam ciljno orijentirana osoba. Shvaćam da udati se za stranca neće biti lako, ali čak me pali da se okušam u ovom izazovu. Navikla sam raditi kao stjuardesa, jer to mi je bio san od djetinjstva. Sada sam se odlučio skrasiti i raditi kao menadžer i izgraditi dugoročne odnose.Uvijek sam pozitivan i prijateljski raspoložen, volim upoznavati nove ljude. Sa mnom je lako slagati se. Već dugi niz godina bavim se i podučavam ples i fitness. Volim raditi na sebi. Težim savršenom tijelu i dobrom načinu života i mislim da je to prijeko potrebno svakoj osobi. Disciplinirana sam i točna. Stalno se razvijam, nikad ne sjedim mirno. Volim aktivan život i putovanja. Ja sam romantična, odana, iskrena dama. Volim brižnog. Šarmantan sam, imam dobar smisao za humor, stvarno sam energičan i entuzijastičan. Imam puno interesa! Ne volim sjediti i gledati TV po cijele dane. Što se mene tiče, bolje je naučiti nešto novo, skuhati novo jelo. Zaista sam nježna, brižna i strastvena kad se zaljubim.

Tražim
Moj čovjek je čovjek od riječi, čovjek od djela koji se ne boji odgovornosti. Cijenim svoje vrijeme kao i vaše i ako vam se sviđa ono što ste pročitali o meni i ako smatrate da imamo teme za razgovor, bilo bi mi jako drago da mi se javite.
UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    9. svibnja 2023. at 12:15

    Javise ako si iskrena i ozbiljna

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?