Interesi
Volim svijet mode i photo sessiona. Pronalazim ljepotu u svakom trenutku i volim je uhvatiti kroz objektiv svog fotoaparata. Strastveni sam oko samorazvoja i stalno težim rasti i učiti nove stvari. Moj omiljeni hobi su putovanja i volim istraživati ​​nove kulture i uroniti u nova iskustva. Kroz svoja putovanja stekao sam dublje razumijevanje za ljepotu svijeta i raznolikost njegovih ljudi. Moda i fotografija omogućuju mi ​​da izrazim svoju kreativnost i podijelim svoju jedinstvenu perspektivu s drugima. Vjerujem da je život putovanje samospoznaje i uzbuđen sam da vidim gdje će me moje strasti sljedeće odvesti.

Licni Opis
Ja sam osoba koja vjeruje da su moja dobrota i nježnost moje najvažnije karakterne osobine. Trudim se širiti ljubav i pozitivnost gdje god idem i učiniti da se ljudi osjećaju ugodno u mojoj blizini. Vrlo sam otvoren i iskren i cijenim duboke veze s ljudima. Volim život i svu ljepotu koju nudi i trudim se cijeniti svaki trenutak. Vjerujem da je ljubaznost zarazna i nadam se da ću nadahnuti druge da šire ljubav i radost u svojim životima.

Tražim
Kao dami koja želi osnovati obitelj, pronalazak prave ljubavi moj je glavni prioritet. Tražim nekoga tko će mi biti partner u svakom smislu te riječi, nekoga tko će me podržavati u nevolji i nevolji i nekoga tko će me voljeti bezuvjetno. Vjerujem da je prava ljubav rijetka i dragocjena stvar i spreman sam je čekati. Ne tražim savršenstvo, već nekoga tko je voljan rasti i učiti sa mnom. Želim izgraditi obitelj s nekim tko dijeli moje vrijednosti i snove o budućnosti. Zaljubiti se jednom zauvijek moja je najveća želja i nadam se da ću uskoro pronaći svoju srodnu dušu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Komentari


2 comments:

 1. Damir

  6. studenoga 2023. at 18:06

  Zelim sto i vi

 2. Raka

  30. studenoga 2023. at 9:31

  Pa javi se i ja trazim takvu osobu kao ti.Email:
  [email protected]

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?