Interesi:
Imam mnogo različitih hobija. Užitak doživljavam iz aktivnog odmora, komunikacije, neki dan više volim ostati kod kuće, nešto skuhati ili samo produbiti u svoje misli. Volim i putovanja, pjevanje i plesanje. Uživam provoditi vrijeme s kćerima – kod kuće ili vani. Puno volim sport, posebno ronjenje i skijanje. Redovito idem u teretanu. Zanimaju me moda i kuhanje. Svaki dan dolazi i donosi nešto drugačije – sve što se događa dragocjeno je za mene.

Samoopis:
Vrlo sam komunikativna, neovisna, vedra, duhovita, optimistična i ciljno orijentirana osoba. Ali istodobno sam vrlo senzualna i volim. Čini mi se da posjedujem sasvim različite osobine u jednoj osobi. To je pomalo kontradiktorno, ali čini me svestranijim, zanimljivijim i uspješnijim, vjerujem :-). Volim život i želim svoju sreću podijeliti s voljenom.

Merjema traži:
Prije svega, želio bih reći da postoje mnoge osobine koje cijenim kod ljudi, ali meni je najvažnije upoznati snažnu osobnost, samopouzdanu, pouzdanu, privrženu, višestranu i pouzdanu. Ako ima sjajan smisao za humor – ovo je najbolji bonus 🙂
UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Ante

    30. travnja 2021. at 5:30

    Ante rastavljen i slobodan
    59 godina iz Zagreba

  2. Damir

    30. travnja 2021. at 15:04

    Rastavljen volim decu
    imam 57 godina
    javi se na 385915323517

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?