Nimenovani čovek iz Bitolja, na jugu Makedonije, mesec dana je pratio svoju ženu sumnjajući da ga vara, a onda ju je u automobilu, nasred poljane, uhvatio kako “radi radnju” sa starijim proćelavim muškarcem.

Tu su pale teške reči, ali ne i krv, a da bi se osvetio svojoj ženi i njenom ljubavniku, video klip je postavio na Jutjubu

Na videu se vidi kako muž prilazi automobilu u kome je njegova obnažena žena bila u ljubavnom zagrljaju sa nepoznatim i golim čovekom.

Besan muž je prvo „kulturno“ pokucao na zadnje staklo automobila, a kada je otvario vrata iza suvozača, na zadnjem sedištu je imao šta da vidi. Svoju ženu „na gomili“ sa starijim proćelavim muškarcem.

Gde si, more, … – dreknuo je njen muž.

Starji čovek, koji se obnažen nalazio nad njom, pokušao je nešto da kaže, ali mu je prevareni muž začepio usta rečima: Ćuti ti, more!- Znao sam da ću te uhvatiti, more, mesec dana te pratim.  zar te nije sram. A, ti ljubavnice pusti je da ti ne prebijem noge. Pusti je. Za ovo ćeš da mi platiš,  – vikao je muškarac.

– Ko si bre ti – upitao ga je švaler.

– Ko sam? Čučeš veoma dobro, platićeš ti za ovo, t- rekao je muž.

– More, marš odavde – odgovorio mu je švaler, nakon čega je besan muž otišao, ali je u zak osvete taj video klip postavio na Jutjubu.

IZVOR:kutaknet.com

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?