LIK

Ja sam žena u svojim godinama, spremna ići do cilja. Moj cilj je udati se za ozbiljnog muškarca. Sanjam o tome da svom voljenom pružim toplinu, brigu i ljubav. Sve to dolazi iz mog tijela, duše i srca, želim da se moj muž osjeća sretno pored mene. Kao što rekoh – trudim se učiniti sve da budem vrlo ozbiljna i odgovorna, ali u svakodnevnom životu-ja sam vrlo druželjubiva, radosna i slatka žena, i to ću vam rado pokazati u stvarnom životu, spremna sam za ozbiljne radnje.

INTERESI

Volim jedriti, svirati gitaru, pjevati i također volim sport, volim kuhati.,Crtanje, čitanje, fotografiranje. Također planiram pohađati tečajeve pilatesa i tetoviranja. Naučit ću raditi masažu i naučiti dizajn vjenčanja. Volim se baviti sportom i bilo kakvim aktivnostima na otvorenom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Tražim muškarca koji će biti pun ljubavi, pažljiv, brižan, iskren i iskren prema meni. Zaista želim da moj budući suprug provodi dovoljno vremena sa mnom i da me može podržati u svakoj situaciji. Želim upoznati muškarca s kojim ćemo se nadopunjavati, biti ne samo žena, partner i prijatelj u životu. Treba mi pravi muškarac, a ne virtualni. Što mislite o ozbiljnoj vezi?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?