interesi:
Najmirnija osoba na ovom svijetu sam ja. Bolje mi je izbjegavati razne svađe i svađe. Razumnije je trošiti unutarnju energiju na nešto pozitivno, a ne na ljutnju. Je li točna? Ja mislim da je. 🙂 Naravno da ima situacija kada se moraš posvađati, ali to se može napraviti na dobar način i ton, zar ne? Moji prijatelji smatraju da sam vrlo svrsishodna dama. Kad imam cilj, dat ću sve od sebe da ga ostvarim. A jeste li vi svrhovita osoba? Ako da, onda smo sretni. Možemo ujediniti svoju moć i iskoristiti je za postizanje zajedničkog cilja. Toliko je optimizma u mom srcu. Vjerujem da će se sve dogoditi onako kako mi želimo i da svaka osoba može biti sretna. Ono što ne volim je egoizam. Zvučalo bi čudno, ali u mom karakteru nema te osobine. misleći na druge, pomaganje i podrška njima donosi mi veliko zadovoljstvo. I naravno da to isto čine zauzvrat. Za mene su to pravi odnosi.

Samoopis:
Psi su moji mali, slatki prijatelji. jako mi se sviđaju. Oni su jedini prijatelji, koji te nikada neće izdati i uvijek će te pratiti. Dakle, kao što vidite, jako volim životinje. Ali ne boj se, ako se zaljubim u tebe, voljet ću te više. 🙂 Lol Sport igra važnu ulogu u mom životu. Svaki dan radim jutarnje vježbe, a ako je lijepo vrijeme, trčim. Biti zdrav i u formi je ono što stvarno želim. Također volim sportove na vodi. Aerobik u bazenu je tako osvježavajući. Jeste li ga ikada probali? Bilo bi smiješno probati to zajedno. 🙂 Zvučalo bi malo čudno, ali jako volim zemlju. Moji roditelji i ja volimo ići u naš ljetnikovac. Sadnja cvijeća i voća, skupljanje povrća i zalijevanje grozdova bobičastim voćem donosi mi veliko zadovoljstvo. Dakle, kao što vidite ja sam dva u jednom – gradska žena s velikom ljubavlju prema prirodi. : ) Kad imam malo slobodnog vremena, volim čitati. Nažalost, nije tako često koliko želim. Ali kad čitam duboko sam u svijetu svojih snova. Stvarno je super. Jeste li ikada imali takav osjećaj?

Milankaa traži:
Uvijek mi je bilo čudno vidjeti djevojke koje traže idealnog muškarca s popisom savršenih osobina. To je poput kastinga. 🙂 Lol. Ali nismo u trgovini, zar ne? 🙂 Svatko želi osjetiti ljubav, čak i najgora osoba na svijetu. I usput, možda bi da je voljen bio jako drag i ljubazan. Po mom mišljenju, svaka osoba zaslužuje priliku biti sretna. Čak i ako postoji nešto što želite promijeniti u sebi, spreman sam vam pomoći i podržati vas. U ljubavi nema granica i ako sam zaljubljena u tebe, sve tvoje osobine bit će mi privlačne. 🙂

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Dragan

    28. svibnja 2022. at 15:29

    Zdravo, ja sam Dragan
    Nadam se da ćemo nastaviti sa pisanjem
    Moj broj Viber +436677737529

  2. Koja

    24. siječnja 2023. at 18:05

    Cao ja sam koja javi se za kontakt viber +41779865788

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?