Interesi:
Volim aktivnosti na otvorenom, prirodu, šetnje i putovanja. Svaka je točka ovog svijeta lijepa na svoj način, važno je primijetiti ovu draž. Volim kuhati ukusna jela. Volim plesati i pjevati, radim to čak i kad radim kućanske poslove.

Samoopis:
Volim pjevati i od djetinjstva sam sanjala da postanem pjevačica. Želite li čuti moj glas? Ili kako pjevam pjesmu o tebi? Jesu li vam žene posvetile pjesme – hoću! Moj voljeni muškarac za mene je poticaj i muza. Moj čovjek je moja duša. Mogu se predati ljubavi do posljednje kapi. Ja sam romantična žena. Želim šarmirati svog voljenog muškarca svaki dan. Jeste li spremni za moju čaroliju?

Milanka traži:
Oduvijek sam znala kojeg muškarca želim vidjeti pored sebe. Nažalost, moje je srce bilo slomljeno i zato sam ovdje i osjećam da ću upoznati svoju ljubav i biti sretan. Otvoren sam za sastanke, a također ne mogu doći k vama. Hrabra sam žena koja je zbog ljubavi spremna na sve. Ljubav je radi riskiranja i avanture, padajući u vrtlog glavom i biti s onim koga volite svim srcem.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    6. ožujka 2021. at 20:04

    Cao Na raspolaganju sam

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?