Interesi:

Vidim nove strane mogućnosti u svakodnevnom životu – vožnja bicikla, planinarenje, igranje odbojke ili isprobavanje sup surfanja – uživam u aktivnom načinu života. Osim što sam aktivan, puno čitam, jer je to veliki dio moje profesije – radim kao psiholog, i ne, nemam profesionalne opasnosti, u životu, osim posla, ne Ne pokušavam koristiti svoje profesionalne vještine u razgovorima s drugim ljudima. Pomoć treba pružiti kada je potrebna, a ako je tako, uvijek sam spreman pomoći!

Samoopis:

Valjda sam zabavna, pustolovna i što je najvažnije – realist sam… Nikada ne očekujem previše od drugih ljudi ili svijeta – točno znam da je moja sreća u mojim rukama, a za naše smo odgovorni samo mi. živi. Prilično sam samodostatna, ali bih voljela ponekad biti slaba sa svojim voljenim muškarcem. Zabavna sam, otvorena i s njom je stvarno lako razgovarati.

Kristina traži:

Definitivno ne tražim muškarca kojeg ću promijeniti…ili prilagoditi mom načinu života. Tražim muškarca, koji će moći međusobno voljeti, razumjeti i podržavati. Bit će velika sreća biti s nekim tko se neće bojati ozbiljne veze, tko je pun ljubavi, ljubazan, pun poštovanja i odgovoran za svoj život.

UKOLIKO ZELITE DODJATE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?